De ce n-au mai jucat împreună de 32 de ani Adrian Păduraru și Teodora Mareș

d112-13-vedetete-2.jpg

2017. Adrian şi Ioana au lăsat deoparte orgoliile de acum trei decenii şi se înţeleg de minune la filmările pentru pelicula ”Coborâţi la prima”
Foto: Sever Gheorghe

Teodora Mareş şi Adrian Păduraru au fost recent convinşi de regizorul Tedy Necula să apară în filmul său de debut, „Coborâţi la prima”. Cei doi actori care au făcut ravagii în anii comunismului cu „Declaraţie de dragoste” se reunesc în acest proiect după o pauză de 32 de ani. Ei au povestit, într-un interviu de suflet, despre motivele care i-au împiedicat să colaboreze.

În 1985 se lansa pe marile ecrane filmul „Declaraţie de dragoste”, în care protagonişti au fost Teodora Mareş (54 de ani) şi Adrian Păduraru (57 de ani), iar acum repetă, în aceeaşi formulă, pentru „Coborâţi la prima”.
Reporterii Click! au fost în vizită pe platourile de filmare pentru a sta de vorbă cu cei doi artişti.
„Personajul pe care îl joc se află într-o confuzie în ceea ce priveşte dorinţele lui de viaţă. E într-un moment de criză, despărţire, un faliment al afacerilor şi al vieţii private. Personajele noastre sunt soţii care se despart. E o bucurie reîntâlnirea cu Teodora Mareş într-un film după 32 de ani” ,ne-a spus Adrian Păduraru.

d212-13-vedeetete-1.jpg

1985. Cei doi actori au rupt inimile fanilor cu emoţionanta poveste de iubire, din ”Declaraţie de dragoste”

Acesta ne-a mai vorbit şi despre relaţia sa cu Teodora. „Nu a fost nimic între mine şi Teodora, în timpul filmărilor pentru «Declaraţie de dragoste». Dimpotrivă, acum ne înţelegem, comunicarea e mult mai bună decât atunci. Eram nişte puşti, fiecare cu orgoliile lui. Nu era o amiciţie atunci, dar acum e, odată cu trecerea anilor. Când s-au împlinit 30 de ani de la lansarea filmului, am mai fost la câteva evenimente împreună”. Teodora a fost mult mai directă. „Vă spun sincer că în aceşti 32 de ani am refuzat să mai joc alături de el. «Declaraţie de dragoste» a avut un impact atât de mare încât nu am mai vrut să fiu asociată cu personajul de atunci, nici cu el, ca şi cuplu. Drept pentru care am declinat toate ofertele. De data am zis că e ok. Cineva s-a gândit la mine, am primit un telefon de la Adrian care se cunoaşte cu regizorul. Am acceptat pentru că-l văzusem pe Tedy Necula într-un interviu şi mi-a plăcut. De regulă ştiu să citesc printre rânduri şi am simţit că are calităţi  şi potenţial. Am citit scenariul şi mi-a plăcut foarte mult. Am zis «Da» fără nici o urmă de îndoială. Scenariul e foarte bun, personaje frumoase, bine conturate, cu poveste, care dau posibilitatea actorilor să facă roluri bune”.

Ambii actori sunt foarte doriţi de regizori

Actriţa joacă la Teatrul Naţional în „Dineu cu proşti” şi „Dumnezeu se îmbracă de la Second Hand”, regia Ion Caramitru. Are însă un mare regret, că nu mai primeşte flori, la spectacole.
„După «Declaraţie de dragoste» mulţi ani am primit buchete. Acum florile sunt scumpe şi nu se prea mai oferă la teatru, ca pe vremuri. ”În timpul liber mă ocup de ghivecele de acasă, fac piaţa şi curăţenie”, spune actriţa.
Cât îl priveşte pe Adrian Păduraru, el a jucat în serialele „Clanul Sprânceană” (Antena 1), „Voinţă de femeie” (Kanal D), „Valea mută” (HBO), iar anul acesta a prins un rol în „Comrade Detective”, serial realizat pentru Hollywood: „Voi avea 3 premiere, am fost vizibil la TV, am avut cu fratele meu o emisiune la TVR 2. Voi apărea în „Octave” şi în „Aniversarea”, iar „Coborâţi la prima” se va lansa la anul”, ne-a spus Adrian.

 

Loading...

Citește și

  • Doamne, cât seamănă cu celebrul tată şi cât de mare s-a făcut fiul lui Adrian Păduraru! Nici la 10 ani de la naşterea fiului său, Andrei Cristian, pe care îl are cu solista Silvia Lungeanu, actorul nu dă dovadă de sentimente paterne. Refuză să-i plătească pensie alimentară şi nici măcar nu vrea să-l vadă.

  • declaratie de dragoste

    Povestea de dragoste dintre Ioana și Alexandru din filmul ”Declarație de dragoste” a marcat adolescența unor generații întregi de liceeni. Teodora Mareș și Adrian Păduraru, actorii care au interpretat îndrăgitele personaje, au aprins pasiuni nebune printre fani la vremea respectivă. Din păcate, fericirea de pe ecran nu s-a transferat în viața personală a celor doi actori, marcată de divorțuri, depresii, scandaluri și procese de paternitate.