De ce a murit Israela Vodovoz. Legiștii au stabilit ce a provocat decesul

israela_49419800.jpg

israela
Israela a murit singură, în apartamentul din București

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Moartea Israelei Vodovoz (70 de ani) a luat pe toată lumea prin surprindere. Femeia de afaceri a murit singură, în apartamentul în care a trăit multe momente fericite, înainte ca mariajul cu tinerelul Liviu Arteni să eșueze într-un scandal public.

Israela se izolase de mai multă vreme, din cauza problemelor de sănătate. În ultima intervenție televizată, fosta balerină recunoscuse că suferea de astm, boală care o împiedica să mai iasă la plimbare prin oraș.

Trupul neînsuflețit al Israelei a fost descoperit în apartamentul ei din București vineri, 9 martie, după ce administratorul pensiunii acesteia din Maramureș a alertat autoritățile, îngrijorat că nu-i mai răspundea la telefon de câteva zile bune.

Medicii legiști au stabilit și cauza morții. În urma autopsiei s-a descoperit că inelul gastric al fostei balerine se rupsese, provocând o hemoragie internă, conform Știrile PRO Tv.

Cochetă, Israela apelase în mai multe rânduri la ajutorul medicilor, pentru mai multe intervenții care s-o ajute să păstreze aparențele. Din păcate, cel puțin în cazul operației de montare a inelului gastric, se pare că afacerista nu respectase indicațiile medicilor, lucru care a provocat, într-un final, ruperea acestuia.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Moartea Israelei a luat prin surprindere familia acesteia. Administratorul pensiunii, pe care celebra afaceristă o deţinea în Maramureş, a alertat familia, după ce septuagenara nu i-a mai răspuns la telefon. Acum, copiii Israelei, care sunt şi unicii moştenitori ai averii, fac demersurile necesare pentru repatriere şi înmormântare.

  • israela vodovaz liviu arteni probleme alcool fumat

    Vestea morţii Israelei Vodovoz i-a pus pe drumuri pe copiii femeii de afaceri, care au decis să o înmormânteze în Israel. Femeia de afaceri a fost găsită vineri fără suflare în baie. Avea 70 de ani. Nimeni nu mai vorbise cu ea de cinci zile. Înainte să moară, Israela a pus toate lucrurile la punct, inclusiv s-a asigurat că Liviu Arteni, cel care i-a fost soţ 10 ani, nu va moşteni o parte din averea ei. Cei doi au divorţat anul trecut în mare secret la notar, după mai multe intenţii nereuşite de a se despărţi în instanţă.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5