De ce a lipsit Săndel Bălan de la relansarea André. Nici mama Andreei Antonescu nu a fost prezentă

12_01-andre-poza-mare.jpg

Andreea Antonescu şi Andreea Bălan au dat „Reset la inimă” şi se înţeleg ca în vremurile bune

Andreea Bălan şi Andreea Antonescu au făcut istorie pe 9 iulie, când trupa André s-a reunit după aproape 20 de ani şi a lansat videoclipul „Reset la inimă”. La evenimentul din Otopeni era aşteptat şi Săndel Bălan, creatorul André, însă tatăl artistei a preferat să urmărească totul la tv şi pe reţelele sociale.

Fanii, familia şi prietenii le-au aplaudat pe Andreea Bălan (35 de ani) şi pe Andreea Antonescu (36 de ani) la concertul de revenire. Ele au cântat atât hiturile André, compuse de Săndel Bălan, cât şi noua lor piesă, „Reset la inimă”, compusă de Victor Bouroşu şi Silviu Marian Pădurău (Deepside Deejays) şi de Vlad Manolache şi Ionuţ Bacula (trupa Zero).

 

12_02-andre-mama-andreea-balan-george-burcea-actor.jpg

Valeria Bălan şi „ginerele” George Burcea

Click! a aflat că Săndel Bălan a urmărit lansarea de acasă, din fotoliu, şi a fost atent la reţelele sociale, căci nu a fost invitat oficial. Însă toată lumea îl aştepta marţi seară la AmbasadOr, locul unde a avut loc evenimentul. Nici mama Andreei Antonescu, împreună cu fiica ei, Sienna (8 ani), care sunt plecate în America, la soţul Andreei, nu au fost prezente la concertul André. Însă şi ele au fost în direct pe internet şi au stat de vorbă cu invitaţii la lansare.

Săndel Bălan a revăzut André din fotoliul de acasă

Din fericire, la eveniment au reuşit să ajungă prieteni foarte buni ai celor două, dar şi mama Andreei Bălan şi soţul ei, actorul George Burcea (31 de ani), care ne-a povestit că au lăsat micuţele în grija unei bone ca să poată veni la relansarea André.

12_03-medalion-sandel-balan.jpg

Sândel Bălan și André la botezul nepoatei Ella Maya, în aprilie 2017

„Aveam 10 ani când era la modă André. Sora mea era fan înrăit, iar eu ştiam piesele pentru că le asculta ea. Eu eram fan 3rei Sud Est. Relansarea André e o idee foarte bună pentru că formaţia are public care a crescut odată cu fetele”, ne-a spus George Burcea. Colaborator al Andreei Bălan de 12 ani, dansatorul Petrişor Ruge (32 de ani), dansează acum şi pentru André. „Nu mai sunt singurul băiat din balet, Andreea Antonescu l-a adus pe Dima. În primii ani de colaborare cu Andreea Bălan, aveam impresia că ne certam, dar nu ne certam, ci doar vorbeam amândoi. Eu eram mic şi datorită acestor discuţii constructive am evoluat. Şi o consider ca pe o soră. Ne-am certat urât o singură dată, dar a ţinut doar două săptămâni”, ne-a spus Petrişor. 

Un alt invitat special a fost şi Răzvan (33 de ani), fratele mai mic al Andreei Antonescu. Puţini ştiu că în copilărie puştiul de atunci, bărbatul de azi, a încercat şi el o carieră muzicală în trupa Giglio. „Lucrez la o firmă de turism împreună cu nişte prieteni, nu m-aş mai vedea din nou pe scenă. Sunt singur, nu am nici o relaţie. Lumea mă recunoaşte foarte rar pe stradă pentru că au trecut vremurile când apăream la tv. André e un proiect de succes care sigur va merge, având deja foarte mulţi fani”, ne-a spus Răzvan Antonescu.

 

Loading...