De ce i-a furat Năstase pantofii și gențile lui Brigitte! Are legătură cu actuala lui iubită

39349168_244273453083754_993843591069564928_n.jpg

Se pare că părul discordiei dintre Ilie şi Brigitte Năstase este actuala iubită a tenismanului
Foto:Arhivă personală

De două luni, Ilie Năstase este cuplat cu o constănțeancă de 42 de ani, de existența căreia știa și Brigitte. Săptămâna trecută, Nasty a intrat în vila soției și a sustras de acolo câteva obiecte feminine. Toți s-au întrebat care este motivul pentru care tenismanul a recurs la acest gest.

Iată că are legătură cu actuala iubită. Pe data de 7 august, Brigitte reclama la poliție faptul că în vila ei din Pipera soțul cu care se află în divorț, a sărit gardul și a intrat în vila ei de unde a furat mai multe lucruri, printre care pantofi și poșete. Toți s-au întrebat atunci ce ar face Nasty cu astfel de lucruri femeiești.

Cu siguranță nu le-ar fi purtat el, ci explicația este alta. A vrut să le dea actualei iubite, Ioana, femeia cu care are o relație de aproximativ două luni. Bruneta care este leită Brigitte, are 42 de ani, are un fiu major, și s-a iubit cu Nick Rădoi. Se știe că milionarul din America a răsfățat-o pe Ioana pe la Monaco, i-a cumpărat cadouri scumpe, așa că Nasty s-a conformat să-i câștige inima sexoasei brunete.

39239691_224108391609671_8617141371574157312_n.jpg

Ioana este iubita lui Ilie Năstase de aproximativ două luni
Foto:Arhivă personală

”Ilie a luat gențile și pantofii de la Brigitte ca să i le dea Ioanei. Săptămâna trecută, el s-a dus la magazinul soției din Promenada de unde a cumpărat mai multe haine tot pentru a le face cadou acestei femei. E adevărat că el voia să o impresioneze cu niște accesorii scumpe, pentru că Brigitte poartă numai Chanel-uri și Prada, însă nu i-a reușit pasiența. Ilie a fost de treabă și i le-a înapoiat soției”, a declarat pentru Click!, o sursă din anturajul celui mai controversat cuplu al acestui moment.

loading...
Loading...

Citește și

  • Telenovelă ca a lor nu s-a văzut până acum. Brigitte şi Ilie Năstase sunt în plin proces de divorţ, dar joacă tare şi încă vor să se facă geloşi unul pe celălalt. Pe 6 august, bruneta a anunţat că relaţia cu Ilie nu mai poate fi reparată, şi că se iubeşte cu altcineva, iar ieri a explodat o altă bombă: Ilie are şi el o nouă parteneră, o brunetă din palmaresul milionarului Nick Rădoi.

  • Brigitte știe tot! După ce Ilie Năstase a fost suprins la restaurant cu noua iubită, reacția celei care încă îi este soție, Brigitte, nu a întârziat să apară. Brigitte a susținut faptul că știa deja despre existența acestei relații dintre fostul tenismen și cea care îi este „șoferiță” și este informată chiar și cu privire la datele personale ale femeii. De asemenea, soția lui Ilie a anunțat și ce planuri de viitor are tenismenul cu noua lui iubită. Iată declarațiile!