De ce i-a dedicat Cezar Ouatu melodia de la X Factor tatălui sau

cezar_ouatu_x_factor_uk.jpg

cezar ouatu a cantat la x factor din marea britanie
Cezar Ouatu i-a uluit pe jurații de la X Factor din Marea Britanie, care s-au ridicat în picioare să-l aplaude și au spus că a fost fantastic, incredibil și uluitor
foto: facebook

Cezar Ouatu i-a uluit pe jurații de la X Factor din Marea Britanie, care s-au ridicat în picioare să-l aplaude. El i-a dedicat prestația tatălui său, regretatul flautist Florin Ouatu.

O prestație plină de emoție a lui Cezar Ouatu (38 de ani), la X Factor din Marea Britanie, sâmbătă 22 septembrie. Contratenorul i-a uluit pe jurații de la X Factor din Marea Britanie, care s-au ridicat în picioare să-l aplaude și au spus că a fost fantastic, incredibil și uluitor.

Cezar Ouatu a scris pe Facebook că i-a dedicat prestația tatălui său, regretatul flautist Florin Ouatu.

Cezar Ouatu a avut o legătură special cu tatăl lui, flautistul Florin Ouatu, care s-a stins din viață în urmă cu 8 ani (2010). De aceea, atunci când urcă pe o scenă importantă, Cezar nu îl uită pe tatăl său, căruia îi dedică munca sa. Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când contratenorul a reușit să-i ridice în picioare pe jurații de la X Factor din Marea Britanie, care au fost extrem de impresionați de prestația sa.
”Am plâns și încă plâng de emoții pentru a-mi vedea prima audiție la The X Factor pe Arena SSE, Wembley! Mulțumesc tuturor! În timpul audierii, mintea și sufletul meu erau întotdeauna acolo, până acolo... gândindu-mă cât de mândru ar fi tatăl meu! Mulțumesc lui Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams si Louis Tomlinson!”, a scris Cezar pe Facebook.

Cezar Ouatu și-a divinizat tatăl

Cea mai mare dramă, cea care l-a zdruncinat pe Cezar, a fost când părintele său, Florin Ouatu, prim- flautist la Filarmonica din Ploieşti, a decedat în 2010, la vârsta de 61 de ani.
”Tatăl lui a fost icoana lui, îl diviniza. Este un subiect foarte sensibil pentru el, îi stârneşte mereu lacrimi. Îmi amintesc şi acum acel moment. Cezar se afla pe scena Operei din Berlin, interpretând rolul Montezuma, când tatăl său s-a prăpădit. Regizorul şi directorul Operei l-au aşteptat să-şi termine reprezentaţia, apoi l-au pregătit psihic pentru a-i da vestea. L-au adus acasă, l-au învoit trei zile, apoi l-au ajutat imediat cu biletul de avion, pentru a ajunge la înmormântare", spunea, la un moment dat, doamna Maria Ouatu, mama interpretului.

Loading...

Citește și