De ce a fost nevoită Andreea Bălan să renunţe la un căţeluş, înainte de a fi iar mămică

a112-13-vedete-andreea-balan.jpg

Solista l-a păstrat în casă doar pe Jack
Citeste tot despre: 

Solista Andreea Bălan (34 de ani), gravidă în opt luni, a decis să facă nişte schimbări în vila din Băneasa, unde locuieşte alături de soţul ei, George Burcea, dar şi de fiica Ella (2 ani).

Fanii au observat în filmuleţe postate de cântăreaţă  pe Internet că din peisaj lipseşte căţelul ei, Billy, astfel că ea a venit cu explicaţii.

a212-13-billy.jpg

Andreea susţine că Billy i-a distrus casa, fiind foarte jucăuş

„L-am dat unor rude, deoarece fiind de talie medie şi nefiind rasă pură, era un bezmetic şi jumătate, nu era dresat şi atunci când îi ţineam pe amândoi în casă, fiind frig afară, el pur şi simplu nu asculta şi sărea şi umbla peste tot prin casă. Ella fiind mică, de multe ori o punea în pericol să cadă, sau să înhaleze păr. Totodată îl agita şi pe labradorul nostru Jack să fie şi el năzbâtios. Nu mai vorbim de cantitatea de mizerie care era peste tot în curte. Acum fiind singurel, Jack e foarte ascultător şi cuminte. Nu depăşeşte covorul său atunci când stă în casă, iar afară ne urmează oriunde. Labradorii sunt recunoscuţi ca fiind cei mai buni cu şi pentru copii. Ella îl iubeşte la nebunie”, a scris Andreea Bălan pe Facebook.

Loading...