De ce a decis Saveta Bogdan să rămână singură după două divorţuri

mamaita12-13-vedete-saveta-.jpg

Saveta Bogdan are o poveste de viață tulburătoare

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Cu siguranță, am avea cu toții ceva de învățat de la ea! Saveta Bogdan este o artistă greu încercată de viață! A crezut că și-a întâlnit prințul din poveste chiar din adolescență, dar a trăit un iad! După experienţele de coşmar, solista a suflat apoi în iaurt şi iată că a rămas singură până în ziua de azi.

Saveta Bogdan (72 ani) ar putea scrie un roman despre viața ei. Interpreta de muzică populară are o carieră frumoasă, un copil reușit, Cătălina, stabilită în SUA, însă viața ei nu a fost roz la început. Interpreta se pregătește zilele acestea să-și facă bagajul, pentru a-și vizita fata peste Ocean, unde s-a măritat și s-a stabilit de ani buni. Abia așteaptă să-i facă ginerelui sarmale și alte preparate tradiționale românești. Saveta și-a propus să stea toată vara la fiica ei, apoi se va întoarec acasă și-și va relua programele artistice pe care le va susține în locurile în care este invitată.

saveta_si_fata_2.jpg

Saveta Bogdan
Pe Cătălina o are de la cel de-al doilea soț
foto: arhivă personală

Doamne, ce viaţă chinuită a avut!

În tinerețe, cântăreața a crezut că și-a sufletul pereche, dar nu a fost așa. Bolnav de gelozie, bărbatul pentru care a fugit de acasă, la vârsta de doar 16 ani, i-a făcut Savetei viața un calvar. "Era foarte gelos. Foarte gelos și foarte violent. Dacă mă duceam până la pâine, sărea la mine cu cuțitul! La un moment dat, simțeam că nu mai pot să trăiesc viața aceasta!", povestea artista, la Antena 1, despre primul soț. Și, pentru că nu s-a schimbat nici după venirea din armată, Saveta l-a părăsit. ”Am stat cu el doar cinci ani, după care am fugit de acasă şi am divorţat”, a spus Saveta pentru Click!. Ca un făcut, solista nu şi-a găsit fericirea nici alături de cel de-al doilea soţ, alături de care a stat 30 de ani. “Ne certam mereu, iar într-o seară el m-a împins într-un şifonier. În cădere, cheia mi s-a înfipt exact în cap. Am fost la spital, mi s-au pus două copci. M-am speriat tare rău. În plus, fiica mea a descoperit că este afemeiat. I-a găsit, din întâmplare, o listă lungă cu amantele. A avut 83! Am stat în acest mariaj cam 30 de ani, după care am divorţat”, a mai povestit solista.

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Saveta Bogdan, aniversare, Ferma vedetelor, PRO TV, drama, viata personala, chinuri din dragoste

    Saveta Bogdan a împlinit azi, 16 ianuarie, vârsta de 72 de ani. Cântăreața de muzică populară e mereu cu zâmbetul pe buze, deşi de-a lungul vieţii a trecut prin experienţe inimaginabile. Artista a iubit cu patimă un bărbat care i-a făcut viața un iad!

  • Printre cei zece concurenţi care se pregătesc să plece, peste câteva zile, la o fermă din Cipru, pentru a filma ”Ferma vedetelor” (PRO TV), se află şi Saveta Bogdan. Click! vă spune totul despre concurenta de 69 de ani, care, ieri, s-a prezentat în faţa producătorilor emisiunii, cu o valiză plină de haine.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5