De ce asociația „Dăruiește Viața” a refuzat donația de 11.000 de euro de la Holograf

Citeste tot despre: 

Dăruieşte Viaţă, care construieşte un spital pentru copii, a anunţat că nu doreşte să accepte donaţia anunţată de Holograf, reprezentând onorariul primit pentru spectacolul din sectorul 5 care a iscat un scandal de amploare. Reprezentanţii asociaţiei au precizat că nu vor ca proiectul lor să fie folosit drept un instrument de aplanare a unor crize de imagine, însă au subliniat că în viitor vor primi cu bucurie ajutorul trupei.

După criticile dure primite de solistul Dan Bittman, într-o încercare de a aplana scandalul, Holograf a anunţat că donează 11.000 de euro, suma primită pentru prestaţia avută la evenimentul organizat de primarul Daniel Florea, asociaţiei Dăruieşte Viaţă, care construieşte de la zero un spital pentru copiii bolnavi de cancer. În plus, Holograf „şi-a provocat“ fanii să câştige bilete la gala aniversară a trupei donând la rândul lor orice sumă de bani pentru asociaţia Dăruieşte Viaţă, informează adevarul.ro.   

Reprezentanţii Dăruieşte Viaţă au reacţionat spunând că, deşi au nevoie de bani pentru a-şi îndeplini obiectivul, nu pot accepta ca proiectul făcut cu mult suflet să fie târât în centrul unui scandal mediatic. Drept urmare au comunicat trupei că banii ar trebui să se întoarcă în sectorul 5, unde activează mai multe organizaţii care se îngrijesc de copiii defavorizaţi.   

Asociaţia mai subliniază că, în viitor, va primi susţinerea trupei Holograf, „chiar dacă nu s-a întâmplat în trecut“, şi că se bazează pe dorinţa sinceră a membrilor trupei de a contribui la construirea primului spital de oncologie pediatrică şi radioterapie.

 

Loading...

Citește și