De ce a ajuns Oana Roman cu fetița la spital

oana-roman-fetita.png

oana roman
Oana Roman, soţul si fetiţa au făcut o poză în holul spitalului
foto: arhivă personală

Momente de cumpănă pentru Oana Roman (41 de ani) și soțul ei, Marius Elisei (31 de ani). Cei doi au ajuns joi, 21 martie, la o clinică privată din Capitală, din cauză că micuța lor se simțea foarte rău.

Isabela (5 ani) avea febră mare, lucru care i-a speriat pe cei doi părinți. Contactată de Click!, fiica fostului premier Petre Roman ne-a mărturisit că acum fetița lor se simte mult mai bine după ce doctorii au avut grijă de ea. “Fetița a avut o viroză respiratorie. A făcut febră două zile și m-am speriat foarte tare. Când am văzut că avea febră 39 era normal să merg la medic. I-a făcut analizele și totul este sub control. Nu pot să zic că am un copil bolnăvicios, pentru că nu a mai răcit de un an, ceea ce mă bucură mult. Mai exact, este o răceală, o viroză, și m-am dus să văd ce are, ca să nu îi dau medicamentele greșite”, a declarat Oana Roman pentru Click!

Pentru că are o legătură strânsă cu fanii virtuali, vedeta a publicat o fotografie cu ea, Marius și fetița, în spital, în timp ce așteptau să intre în cabinet pentru consultație. Nu este prima oară când Oana Roman ajunge la spital cu fetiţa ei, iar asta pentru că vedeta nu se hazardează să îşi trateze singură copilul, ci apelează mereu la medici.

Loading...

Citește și

  • Oana Roman și-a dovedit iubirea față de Petre Roman și deși a recunoscut că tatăl ei a greșit în trecut, ea a ajuns la concluzia că nu a fost atât de grav precum spun mulți oameni. Fiica fostului premier primește des mesaje în care este criticată pentru acțiunile tatălui său, iar ea încearcă să-l apere cât de mult poate, explicând faptul că, în timp, istoria va recunoaște faptul că el a produs cel mai puțin rău din tot cel care este în prezent în România.

  • oana roman

    Oana Roman a ajuns din nou cu fetița la spital. Micuța Isabela a fost și ea afectată de o viroză și, cum fiica fostului premier intră mereu în panică atunci când observă un simptom dubios la fetița ei, a mers imediat la medic. Când a ajuns aici însă, a fost îngrozită.