Loredana strălucește la Sala Palatului. Diva își lansează un nou album

fffffffffffff.jpg

Loredana Groza, Ador, Album,
Loredana Groza relansează piesele care au consacrat-o
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Loredana Groza își lansează în această seară albumul "Ador" care întrunește piesele cu care artista s-a făcut cunoscută. Piese precum: “Iți citesc în ochi”, “O inimă de 16 ani”, “Ninsoare de mai”, “Scrisoare simplă” sau “Zăpada palmei tale”, compuse de Adrian Enescu pe versurile poetului Lucian Avramescu, vor face parte din materialul artistic și vor fi interpretate live la Sala Palatului.

Loredana Groza este un artist care a demonstrat că viața ei a fost întotdeauna dedicată scenei. Aceasta are o carieră de 30 de ani pe piața muzicală, timp în care, Loredana a deschis drumuri pentru noua generație, a inovat industria muzicală și a oferit lumii piese în care se pot regăsi mulți oameni.

Artista are un prestigiu pe care și l-a consolidat pe parcursul a mai multor ani. Cântăreață, scriitoare, antrenoare de voce, om de televiziune, textieră și actriță, Loredana Groza este un artist complet iar în seara aceasta, ea va interpreta live piesele de pe albumului "Ador" la Sala Palatului. 

“Spectacolul de la Sala Palatului din acest an, Ador, are o structură puțin diferită de celelalte show-uri ale mele. Ne întoarcem la momentele care m-au format ca artist și ca om, la albumul meu de debut. Sper să vă emoționeze întâlnirile muzicale pe care vi le-am pregătit și să vă aducă aminte de lucrurile din viața voastră pe care le adorați”, a mărturisit Loredana.

În seara aceasta, Loredana va fi prezentă atât real la Sala Palatului, cât și virtual, în cadrul emisiunii "Vocea României".

23484671_10215205702242838_201604723_o.jpg

Loredana Groza, Pavel Bartoș, Vocea Romaniei
Pavel Bartoș a urcat pe scenă alături de Loredana Groza
Foto: Click!

chirila.jpg

Tudor Chirilă, Loredana Groza, Vocea Romaniei, Ador
Tudor Chirilă a urcat pe scenă alături de Loredana Groza
Foto: Click!

Alături de artistă, pe scenă a urcat chiar prezentatorul de la Vocea României, Pavel Bartoș, iar aceasta a interpretat piesa "Bună seara, iubite". La eveniment au mai fost prezenți personalități precum: Alina Chivulescu cu Dan Chisu, Catalin Teava Catoiu și fratele Loredanei.

Loading...

Citește și