De 15 ani are aceeași greutate. Secretul prezentatoarei tv Livia Graur

livia-graur-minge.jpg

Livia Graur face sport în curtea casei
În această perioadă, Livia Graur face mișcare mai mult în curtea casei

E o norocoasă! Niciodată nu a ținut diete și niciodată nu a avut probleme cu greutatea. De 15 ani, prezentatoarea știrilor Focus de la Prima TV, Livia Graur (34 de ani), are exact aceeași greutate – 52 kg. Excepție a făcut doar perioada sarcinii, însă kilogramele acumulate le-a dat jos rapid. Secretele ei: gena, sportul și salatele.

„Eu mănânc mereu ce am chef, nu țin diete, nu mă abțin de la nimic. Dar probabil contează faptul că nu mănânc mult, nu exagerez, alimentația e sănătoasă și echilibrată. De exemplu, nu-mi lipsesc salatele. Zilnic mănânc fie roșii cu brânză și ulei de măsline, fie castraveți cu puțin oțet, sau salate cu ton, ouă, măsline, spanac și lămâie. Acum, vara, ador salata de vinete, ardeii copți sau porumbul fiert, care sunt sănătoase și foarte gustoase. De asemenea, pomii din curte sunt plini cu piersici și mere, iar tufa de zmeură este un izvor nesecat, așa că am mâncat fructe producție proprie. Sunt conștientă, totuși, că Mama Natură a fost generoasă cu mine”, spune Livia Graur.

Un al treilea aspect care o ajută să-și mențină silueta este sportul. „Sunt o persoană foarte activă, fac mereu multe lucruri, uneori de-odată. Acea stare de veșnic în priză se pare că ajută”, explică ea.

livia-graur-role.jpg

Livia Graur cu fetița ei, pe role
Iese la plimbare cu rolele alături de fetița ei, Renata

Sport, fără mers la sală. Ce soluții distractive a găsit Livia Graur

Livia Graur a fost extrem de precaută în toată această perioadă de pandemie. Evită aglomerația, poartă mască mai tot timpul, a renunțat la vacanțele clasice în favoarea escapadelor de 2-3 zile, în zone cât mai izolate, circulă doar cu mașina personală și multe altele. Practic, încearcă să-și trăiască viața cât mai normal, nerenunțând la nimic, dar adaptând totul. Activă din fire, chiar dacă sălile de sport sunt deschise în această perioadă, nu se încumetă să le mai treacă pragul.  Nu se plânge, căci are soluții mult mai plăcute și mai distractive de a face mișcare. „Trebuie să recunosc că în perioada asta am dus extrem de mult lipsa mișcării. Faptul că nu mai am același stil de viață, mereu pe fugă, care mă ținea în priză tot timpul, m-a făcut să simt nevoia de mișcare. Soluția: mi-am făcut un program săptămânal de exerciții, în fiecare zi fac altceva. Într-o zi ies cu Renata cu rolele, în alta cu soțul meu cu trotinetele, sau cu bicicletele prin pădure, pe drumuri cât mai pustii. Sunt și zile în care timpul nu-mi permite să ies la plimbare, iar atunci fac exerciții în curte, cu mingea medicinală, la salteluță. Din când în când alerg într-un parc de pe lângă casă”, ne dezvăluie prezentatoarea tv.

livia-graur-sot.jpg

Livia Graur cu soțul au ieșit cu trotinetele prin pădure
O altă modalitate de a face mișcare: cu trotineta prin pădure, împreună cu soțul ei, Răzvan
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1