David Pușcaș, apariție rușinoasă pe Internet! Cum a pozat fiul Luminiței Anghel

puscas.jpg

david puscas
David Pușcaș i-a surprins din nou pe internauți
Foto: Facebook

David Pușcaș, cunoscut ca fiul Luminiței Anghel, și-a surprins din nou urmăritorii de pe rețelele de socializare cu ultima sa fotografie pe care a publicat-o. După ce a mărturisit recent că este bisexual, David Pușcaș pare să-și croiască propria cale în viață, așa cum a și spus de multe ori, chiar dacă este criticat.

David Pușcaș a stârnit numeroase controverse pe contul său de Facebook după ce s-a fotografiat în lenjerie intimă, în timp ce fumează. Imaginea a atras numeroase critici din partea internauților, reproșându-i că se expune mai mult decât ar trebui. Unul dintre cele mai răutăcioase comentarii: "Ai fi numai bun pentru Pomohaci". Au fost însă și persoane care i-au luat apărarea și îl apreciază pentru felul în care dorește să-și trăiască viața.

puscas_1.jpg

david puscas
S-a fotografiat în lenjerie intimă, în timp ce fumează
Foto: Facebook

În imaginile și comentariile anterioare, tânărul și-a asumat o serie de opinii, inclusiv faptul că este bisexual și militează pentru „legalizarea libertății”, după cum a afirmat el în descrierea unei fotografii în care apare de gâtul unui alt tânăr: „Fii mândru de cine ești! Dragostea e dragoste”.

puscas_3.jpg

david puscas
„Fii mândru de cine ești! Dragostea e dragoste”.
Foto: Facebook
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1