Anamaria Prodan și-a transformat casa într-un palat. A scos din buzunar 350.000 € ca să-şi renoveze vila din Pipera

reghe-1.jpg

Anamaria e foarte mândră de noul aspect al casei şi în special de decoraţiunile luxoase

Anul trecut, după ce a venit din Dubai, Anamaria Prodan a simţit nevoia să facă o schimbare şi a început cu renovarea casei din Pipera. A adus o echipă de muncitori, arhitect şi designer, care în trei luni au făcut din casa ei mai ceva ca din palatul lui Gigi Becali. 350.000 de euro au costat-o renovarea şi mobilierul adus din Dubai şi Turcia.

Casa ei se învârte după soare! Aşa se poate spune acum despre Vila somptuoasă situată în Pipera, a Anamariei Prodan. Afacerist a vrut neapărat o schimbare anul trecut, după ce a revenit din Dubai, aşa că a început cu casa. A angajat o echipă de oameni profesionişti, designer de interioare, care pe parcursul a trei luni au muncit intensiv. Ana nu s-a încurcat în detalii când a început marea transformare, aşa că a aruncat tot din casă chiar dacă unele lucruri erau scumpe sau aproape noi: de la mobilier, aşternuturi, până şi tacâmurile au fost aruncate sau date la anumite persoane care aveau nevoie.

Citește și: Imagini cu palatul de 3 milioane de euro în care a stat Prodanca în Dubai: «Mie îmi place luxul!»

Anamaria Prodan s-a inspirat din stilul arăbesc

Inspirată de stilul arabesc, pentru că în ultimii ani a stat tot mai mult acolo, impresara a mers pe opulenţă şi şi-a comandat mobilierul de dormitor şi de living din Dubai şi din Turcia.

reghe-3.jpg

Alături de soţul, Laurenţiu Reghecampf

reghe-4.jpg

Livingul este foarte elegant

Canapelele, mesele şi paturile sunt mari, luxoase şi respectă aceeaşi cromatică. Majoritatea lucrurilor din casă sunt din categoria luxury, de la renumitul brand Versace. De la covoare, scrumiere, pahare, perdele, până la covoare care sunt din mătase. Lambrisarea casei a fost una specială, a fost îmbrăcată în lemn alb, are accente de auriu. Pe pereţi tronează tablourile cu chipurile copiilor familiei Prodan-Reghecamof: cel cu chipul Sarei, al Rebeccăi, al lui Luca şi al lui Reghe Jr., şi bineînţeles că personalizarea continuă, căci scara are imprimată monograma familiei.

Toată transformarea casei a costat-o pe Anamaria Prodan peste 350.000 de euro: 150.000 de euro mobilierul şi 200.000 renovarea şi lambrisarea specială care este din lemn alb cu fir de aur, însă a meritat. Acum îşi primeşte oaspeţii în luxul pe care îl avea în Dubai, iar toţi cei care îi trec casa sunt impresionaţi de ce pot vedea. Mai în glumă, mai în serios, casa Prodancai străluceşte mai ceva ca palatul poleit cu aur al lui Gigi Becali.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1