Dansatoarele Andreei Antonescu au înfuriat oficialii din Bârlad! «Suntem revoltaţi!»

andreea_antonescu_dansatoare111111.jpg

Dansatoarele Andreei Antonescu i-au deranjat pe reprezentanții Primăriei din Bârlad
Foto: Instagram

Fetele din echipa de dans a Andreei Antonescu s-au fotografiat în ipostaze senzuale, în sala de ședințe a Primăriei Bârlad. Reacția oficialilor nu a întârziat să apară, aceștia criticând vehement gestul fetelor.

Dansatoarele care au însoțit-o pe cântăreața Andreea Antonescu pentru un concert în Bârlad au reușit să-i deranjeze pe oficialii Primăriei municipiului. Fetele s-au fotografiat în ipostaze sexi în sala de ședințe, iar mai apoi au publicat pozele în cauză pe rețelele de socializare personale. Fotografiile au ajuns rapid virale pe internet, iar acest lucru a atras cu sine reacția negativă a oficialilor din Bârlad. 

Andreea Antonescu a fost invitată, la sfâșitul săptămânii trecute, să susțină un spectacol cu ocazia Zilelor Culturale ale municipiului Bârlad. Cântăreața nu a venit singură la eveniment, ci însoțită de două dansatoare, care și-au cam „făcut de cap” în sala de ședinte a Consiliului Local Bârlad, aflată la etajul întâi al Primăriei. Cele două dansatoare au fost surprinse de spectatori în timp ce se fotografiau, fereastra încăperii având vedere chiar spre locul unde se desfăşura concertul. 

dansatoare_barlad_1.jpg

Dansatoarele, fotografiate la geamul încăperii, de către spectatori
Foto: Facebook

Oficialii din Bârlad au fost nemulțumiți de incident 

Reacția reprezentanților Primăriei a venit fără întârziere, aceștia declarându-se nemulțumiți de modul în care fetele au „profitat” de încăperea ce le-a fost oferită pe post de garderobă. Oficialii au susținut că fetelor le-a fost oferită sala de ședințe, pentru că ar fi fost cea mai spațioasă. „Noi le-am oferit o sală pe post de garderobă. Era singura sală mai spaţioasă pe care le-o puteam oferi. Nu ne-am imaginat că se poate ajunge aici. Am avut atâţia invitaţi de-a lungul anilor, la evenimentele organizate, însă niciodată nu am avut parte de surprize neplăcute din partea lor. Sala respectivă este situată la etajul întâi, are jaluzele, însă nu au fost trase pentru că nimeni nu s-a gândit că acele fete ar folosi sala pentru a se fotografia la geamuri. Suntem revoltaţi şi condamnăm astfel de comportamente, care nu au ce căuta într-o instituţie publică. Atunci seara noi le-am surprins şi fumând, le-am atenţionat că sunt într-o instituţie publică şi nu este permis aşa ceva”, a precizat, Constantin Niţuc, consilierul primarului Dumitru Boroş, conform Adevarul

dansatoare_barlad_4.jpg

Dansatoarele, pozând în ipostaze sexi în fața ferestrei
Foto: Facebook

Vedetele care au concertat în cadrul evenimentului 

Municipiul Bârlad a susținut spectacole de muzică în perioada 10-20 mai, în fața Primăriei, cu ocazia Zilelor Culturale. Printre invitaţi s-au numărat Nicolae Furdui Iancu, Elena Merişoreanu, Veta Biriş, Compact B &Leo Iorga, Alex Velea, Andreea Antonescu, Florin Ristei, precum şi Radu Ille şi Minodora.

„Pentru toţi invitaţii noi am încercat să fim gazde bune şi să le oferim condiţii optime pentru a se desfăşura. Tuturor le-am pus la dispoziţie, pentru a se schimba, birouri din cadrul Primăriei. Probabil, pe viitor, pentru a evita astfel de incidente neplăcute, vom amenaja corturi speciale în apropierea scenei”, a continuat consilierul. 

andreea_antonescu_concert_barlad.jpg

Andreea Antonescu, concertând la Bârlad
Foto: Instagram

Reacția Andreei Antonescu

Cântăreața Andreea Antonescu a reacţionat în presa tabloidă, afirmând că dansatoarele nu s-au fotografiat dezbrăcate, aşa cum s-ar fi insinuat și că nu i se pare normal faptul că atât ea, cât și dansatoarele ei, au fost spionate.

 

 

 

loading...
Loading...

Citește și