Daniela a rămas în “crudu” gol. Uite cum a pozat în Asia!

18-19-vedete-3-col-crudu-vica.jpg

Daniela Crudu şi Vica Blochina vor fi nevoite să se descurce în emisiune cu doar un dolar pe zi

Indiferent de emisiunea la care participă, Daniela Crudu nu ezită să-şi dea hainele jos şi să facă şedinţe foto sexy. Acum se află în Cambodgia, unde filmează pentru reality-show-ul “Asia Express” şi iată ce idee i-a mai trecut prin cap.

Pentru că este nevoită să se descurce cu doar un dolar pe zi, bruneta şi colega ei de suferinţă, Vica Blochina, apelează la tot felul de şiretlicuri. Fie fac autostopul îmbrăcate sexy, fie apelează la şarmul lor pentru a-i îmbuna pe localnici să le dea de mâncare. Recent, Daniela Crudu s-a gândit că o şedinţă foto sexy în natură i-ar aduce numai avantaje, aşa că s-a dezbrăcat complet, şi-a acoperit părţile esenţiale cu nişte frunze, şi-a ţuguiat buzele şi…iată poza.

crudu.jpg

Daniela Crudu, poze sexy, Daniela Crudu goala, Playboy, Asia Express, Cambodgia, tatuaj intim
Daniela Crudu, o Eva în paradisul din Cambodgia

Pentru că ea nu are acces la Internet, echipa de la Antena 1 s-a ocupat să pună fotografia pe Instagram, însă comentariile primite nu au fost tocmai drăguţe. “Tare rău îţi stă cu buzele aşa mari”, i-a scris un fan.

Pe 4 decembrie, în prima ediţie a emisiunii “Poftiţi în vacanţă”, Daniela Crudu a pozat sexy în fân, într-un costum de baie minuscul, care îi lăsa la vedere tatuajul intim: un fluturaş.

14-cruduta5.jpg

Daniela Crudu, şedinţă foto într-un costum de baie minuscul, pentru emisiunea "Poftiţi pe la noi"
Loading...

Citește și

  • La finalul lunii mai, Daniela Crudu părăsea postul de asistentă al emisiunii “Xtra Night Show”, însă iată că n-a dispărut de pe TV, ba din contră. În prezent se află în Asia, unde filmează pentru un nou reality-show, însă luni seară, la Antena 1, începând cu ora 20.00, o veţi vedea în prima ediţie a emisiunii “Poftiţi în vacanţă”. Şi nu oricum, ci aproape goală.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1