Daniela Nane şi soţul, colecţie de peste 300 de parfumuri

5-act-1-8956131515115.jpg

daniela nane, adrian cioroianu, parfumuri, lansare, colectie
Daniela Nane ştie să aprecieze un parfum de calitate
Fotografii: Dorin Constanda

Poate doar un parfumier ştie mai multe lucruri despre parfumuri decât Daniela Nane (45 de ani). Actriţa, căsătorită cu istoricul şi diplomatul Adrian Cioroianu (50 de ani), deţine acasă o colecţie de peste 300 de sticluţe magice.

A primit primul parfum la vârsta de 12 ani. Nu-l va uita niciodată, fiindcă a fost unul românesc, produs de fabrica Miraj din Bucureşti. Acum, Daniela Nane deţine peste 300 de sticluţe cu esenţe frumos mirositoare, pe care le asortează ţinutelor pe care le poartă şi evenimentelor la care participă. „Eu şi soţul meu avem o colecţie de peste 300 de parfumuri, pe care le-am strâns de-a lungul anilor. Am avut perioade când am fost fidelă unui singur parfum, dar acum îmi place să mă bucur de experienţe noi. De multe ori folosesc chiar şi două parfumuri într-o zi”, ne-a spus Nane, care ieri şi-a mai adăugat un produs de lux în colecţia impresionantă. “Larmes du desert” este un parfum unisex creat de Marie Salamagne şi lansat în acest an şi în România. Licoarea se găseşte doar în parfumeria Obsentum, situată în interiorul Aeroportului Henri Coandă.

5-act-2-89415151.jpg

daniela nane, adrian cioroianu, parfumuri, lansare, colectie
Daniela Nane şi Adrian Cioroianu sunt apariţii rare în public

 

Actriţa e căsătorită cu istoricul Adrian Cioroianu, care a fost numit delegat permanent pe lângă UNESCO în anul 2015. Cei doi obişnuiesc să meargă împreună la cumpărături, iar când vine vorba de parfumuri se înţeleg de minune.

Parfumul cu fulgi de aur costă 203 euro

 

Ateliers des Ors a lansat în România şase produse noi, de lux. E vorba de şase esenţe unisex care surprind prin vioiciune, prospeţime şi calitatea ingredientelor naturale. Fiecare sticluţă conţine „fulgi de aur” de 24 de karate, care simbolizează căutarea perfecţiunii şi a absolutului. „Aurul din sticlele noastre simbolizează căutarea perfecţiunii şi a absolutului în vremurile străvechi. Însă, conceptul nostru nu se referă strict la aur, ci la materii prime nobile”, spune Jean-Philippe Clermont, fondatorul atelierului. Un flacon costă 203 euro.

Loading...

Citește și

  • daniela nane adrian cioroianu nunta secreta

    După o relaţie discretă de doi ani cu istoricul Adrian Cioroianu, Daniela Nane a recunoscut că s-a măritat recent fără prea mare tam-tam cu bărbatul care i-a cucerit inima. Actriţa a mărturisit că nu şi-a ascuns idila, dar nici nu a epatat la braţul soţului ei, nunta fiind un eveniment restrâns la care au fost invitaţi doar rudele şi prietenii apropiaţi.

  • Cele trei dive, Tora Vasilescu, Daniela Nane şi Anca Ţurcaşiu, au păşit luni seară pe covorul roşu al unui eveniment monden. Ce au cele trei artiste în comun? Dacă e să dăm timpul înapoi, vă amintim că ele au acceptat, în anii de debut, să renunţe la sutien pentru câte un rol bine plătit.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1