Daniela Nane, noua vedetă din “Las Fierbinţi”. Ce schimbată e fosta Miss România!

daniela-nane-las-fierbinti1.jpg

daniela nane este shakira din las fierbinti
Daniela Nane, în rolul Shakirei din ”Las Fierbinți”
foto: captură/Pro TV

Cunoscută ca actriţă de teatru şi film, Daniela Nane a fost, în 1991, Miss România și prima participantă din partea țării noastre la concursul de frumuseţe Miss Universe. Fanii serialului “Las Fierbinţi” au avut ocazia s-o revadă pe Daniela într-un rol colorat. Trecerea timpului a lăsat însă urme pe chipul fostei Miss România.

Au trecut anii şi peste una dintre cele mai frumoase actriţe de la noi, fostă Miss România în 1991. Daniela Nane are acum 47 de ani, joacă în piese de teatru şi se dedică şi altor activităţi.

De exemplu, fanii serialului “Las Fierbinţi” au putut-o vedea într-un rol pestriţ, amanta lui Firicel, o femeie curtată de bărbaţii din satul dâmboviţean. I se spune Shakira, iar Bobiţă şi Dorel, fratele lui, îi fac avansuri până îi lămureşte Celentano cu cine au de-a face şi cine este femeia respectivă.

daniela-nane-firicel.jpg

daniela nane si firicel in las fierbinti
Daniela Nane, în rolul Shakirei din ”Las Fierbinți”, alături de Firicel
foto: captură/Pro TV

 

daniela-nane-las-fierbinti3.jpg

daniela nane alaturi de bobita si dorel din las fierbinti
Daniela Nane, în rolul Shakirei din ”Las Fierbinți”, alături de Bobiță și Dorel
foto: captură/Pro TV

 

Daniela Nane nu este la primul ei serial de televiziune. Actriţa a mai jucat până acum în  „Amantul doamnei Dracula” (2005), „La Urgență” (2006, TVR 1), „17 – O poveste despre destin” (2008, Prima TV), „Efect 30” (2009, Prima TV) şi „Moştenirea Oliviei” (2016). În paralel, Nane joacă pe scenele din București la Bulandra, la Teatrul Naţional şi la Elisabeta, dar are reprezentaţii si în ţară şi se pregăteşte pentru premiera peliculei „Sound of Silence” pentru care a terminat filmările.

Daniela Nane: ”Eram așa frumoasă, că se făcea liniște când intram undeva”

Daniela a recunoscut, într-un interviu mai vechi pentru revista Tango, că frumuseţea i-a adus mari beneficii de-a lungul vieţii. Actrița a insistat că nu a avut niciodată nevoie de retuşuri pentru a-şi spori gradul de gingăşie. "La mine n-a fost niciodată nevoie de artificii, de farduri puternice sau ținute sofisticate. Eram așa de înaltă și frumoasă, încât nu trebuia decât să-mi hidratez pielea, să-mi prind părul lung și să îmbrac o rochie simplă și se făcea liniște când intram undeva.

daniela-nane-miss-romania.jpg

daniela nane pe vremea cand castiga concursu miss romania
Așa arăta Daniela Nane pe vremea când era aleasă Miss România
foto: arhiva personală


La propriu se făcea liniște, când pășeam undeva unde era rumoare, urmau câteva secunde de tăcere și avem prieteni comuni care îți pot confirma că așa era”, a declarat Daniela.

 

Citește și:

Ce-i mai priește Danielei Nane amorul cu Adrian Cioroianu!

Cum a devenit Daniela Nane soţia lui Adrian Cioroianu: “A ştiut doar familia că ne căsătorim”

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1