Daniela Nane, iubită în tăcere. O poveste de dragoste imposibilă

mihaela_radulescu_daniela_nane_tabu.jpg

mihaela radulescu daniela nane
Chiar şi Mihaela Rădulescu a "atentat" la Daniela Nane, în 2003, într-un pictorial pentru revista "Tabu"
Foto: Tabu
Citeste tot despre: 

Daniela Nane (44 de ani) rupea inimi încă din anii de liceu, dovadă stând şi destăinuirea fostul ei profesor, Alexandru Vlahovici.

Frumuseţea i-a adus Danielei trofeul Miss România, în 1991, multe roluri în filme şi piese de teatru, dar şi numeroase iubiri. A fost căsătorită în perioada 1998-2002 cu omul de afaceri Viorel Popa, cu care de altfel are şi un băiat, pe Codrin (15  ani), apoi a bifat o poveste de dragoste cu Andrei Zincă, regizor de telenovele, iar în prezent inima îi bate pentru şarmantul om de afaceri şi profesor de istorie Adrian Cioroianu (48 de ani).

Şi în adolescenţă era frumuşică foc, astfel că era curtată de toţi colegii din Liceul ”Emil Racoviţă”, din Iaşi. Iar recent, s-a trezit cu o declaraţie de dragoste impresionantă, din partea fostului ei profesor de fizică, Alexandru Vlahovici, care, deşi a iubit-o în tăcere,  abia acum a avut curajul să-i spună în faţa întregii ţări ce a simţit.

În plus, a postat pe Facebook şi o fotografie cu ei doi: ”Mai ţii minte când a fost făcută poza? Recunosc că eram îndrăgostit de tine, dar tu habar nu aveai, poate că a fost mai bine aşa. Ai terminat liceul, ai plecat la Bucureşti şi fiecare a mers pe drumul lui. Succesele tale, ca actriţă, m-au bucurat întotdeauna, au fost liantul „neuitării”. Dar, asta-i soarta profesorilor, să iubească în taină. Erai favorita mea.

Zoom
Alexandru Vlahovici a păstrat poza cu Daniela, din anii de liceu

Nu m-am supărat că te-ai făcut actriţă şi nu fiziciană, deoarece erai foarte frumoasă şi foarte talentată şi la disciplinele umaniste”. Contactată de reporterii Click!, ea s-a fâstâcit: ”Am fost surprinsă de declaraţii şi nici nu ştiam ce să răspund. E foarte drăguţ că a luat legătura cu mine, după atâţia ani”.

Ei s-au îndrăgostit de cei care le puneau note în catalog

Zoom
Radu Vâlcan a plâns în pernă după profa de germană

În timp ce Daniela Nane a fost idolatrizată în tăcere de profesorul ei, iată că două vedete mioritice chiar s-au îndrăgostit lulea, în anii de școală, de cei care le predau.

Zoom
Sylvia a fost logodită cinci ani cu profesorul de geografie

Radu Vâlcan a oftat după profesoara de germană, care nici că-l băga în seamă, iar solista Sylvia a avut puterea să recunoască, în urmă cu câțiva ani, că a bifat o poveste de amor cu fostul ei profesor de geografie, Mihnea Ionescu, pentru care s-a și pozat în costumul Evei.

El a povestit la o emisiune tv că s-au iubit, dar că au rupt logodna după cinci ani de amor. 

loading...

Citește și