Daniela Gyorfi, noi declaraţii despre colaboratorul care i-a făcut avansuri

daniela.jpg

Daniela Gyorfi

Daniela Gyorfi a trecut prin momente cutremurătoare în urmă cu 18 ani. Vedeta trebuia să pozeze într-o revistă pentru adulţi, iar directorul i-ar fi cerut să întreţină relaţii intime.

Artista a povestit cu lux de amănunte toată povestea traumatizantă prin care a trecut, dar şi cum a reacţionat la momentul respectiv. Vedeta a declarat că este convinsă că mai multe fete au trecut prin aceleaşi momente, din cauza acelui bărbat, căruia nu vrea să-i spună numele.
„Era cu 18 ani în urmă, trebuia să pozez pentru o revistă pentru adulți. Am semnat contractul, l-am invitat acasă pe domn, unde eram cu mama, cu câinele... Nu m-am gândit nicio clipă ce va urma. A schițat el niște gesturi, a început să spună că... mai multe domnișoare cunoscute au avut relații cu el. (...) Pentru mine a fost șocant pentru că un domn, care avea o funcție importană, a gândit că poate să se culce cu mine pentru niște poze cu contractul semnat. Așa era obișnuit el, așa proceda el. De la un compliment, la a fi hărțuit... O femeie sau bărbat, dacă se duce să semneze ceva, nu înseamnă că tu ești vinovat că a sărit cineva pe tine. (...) Nu m-am dus pentru că... în România, chiar dacă ai o sută de martori, se găsește cineva care să spună că ai făcut tu ceva de s-a dat acest bărbat la tine. (...) Este cuvântul nostru împotriva cuvântului domnului.  El știa că nu eram singură acasă. Eu cred că acest domn, așa era învățat. Sunt convinsă că multe fete au pățit asta și că unele au acceptat. (...) Nu i-am dat numele pentru că trebuie să am dovezi, trebuie să am martori,” a dezvăluit artista pentru Acces Direct.

loading...
Loading...

Citește și