Daniela Gyorfi, declaraţii despre infidelitate: «Dragostea cu forţa nu se poate»

daniela.jpg

Daniela Gyorfi şi George Tal
Foto Instagram

Dianela Gyorfi şi Goerge Tal au o relaţie de invidiat din exterior, dar pare că întâmpină şi probleme de cuplu. Cei doi au o fetiţă împreună, însă iau în calcul şi varianta unei despărţiri, în cazul în care simt că sunt câteva lucruri care nu mai funcţionează în relaţie. Vedeta are proiecte la care lucrează, apare din ce în ce mai des pe micile ecrane şi face dezvăluiri picante despre viaţa personală, dar şi despre cea de cuplu.

Fiica lor, Maria, a fost prezentă alături de mama ei la o emisiune tv şi a mărturisit că cel mai ciudat lucru la mama ei este faptul că umblă dezbrăcată prin casă.

Artista a povestit despre infidelitate, dar şi despre cum se simte ea în relaţia cu bărbatul care i-a oferit-o pe fiica ei, Maria, iar vedeta a declarat că nu poate accepta să fie înşelată, şi consideră că dragostea nu poate veni cu forţa.

„Dacă un bărbat vrea să te înşele, poţi să faci orice, dragostea cu forţa nu se poate. I-am spus şi acum... dacă vrei să te duci cu alta... dacă îţi place alta... Cu timpul îţi dai seama că dacă ai multe în comun cu un partener, asta e important. Noi ne şi certăm, dar trecem peste. Tolerez multe, dacă vrea să iasă cu băieţii... Într-o relaţie nu are rost să stai să îţi baţi joc de tine. Eu mă implic în relaţia cu George, pănă îl voi iubi, chiar şi după 40 de ani o femeie poate să îşi refacă viaţa”, a declarat Daniela Gyorfi la tv.

loading...
Loading...

Citește și