Daniela Gyorfi, declarație șocantă din intimitate: «Vedeau la mine o blondă pe care scria sex»

daniela-gyorfi.jpg

Daniela Gyorfi a vorbit despre cele mai grele momente din viața ei

Daniela Gyorfi a făcut o serie de declarații șocante care au stârnit mari controverse. Vedeta a mărturisit că unii oameni o perecpeau ca fiind doar un personaj sexual. Acest lucru a afectat-o de-a lungul timpului.

Ea a fost prezentă în cadrul unei emisiuni tv și a vorbit despre perioada când lumea o vedea ca fiind doar blondă pe care scria sex. Deși nu consideră ca a fost foarte cuminte, unii oameni i-au spus lucruri greșite.

Ce spuneau oamenii despre Daniela Gyorfi

Daniela Gyorfi a primit o etichetă greșită de la oameni, iar acest lucru o deranja foarte mult.

„O imagine sexy atrage lucruri bune şi lucruri proaste. Bărbaţii vedeau la mine o blondă pe care scria sex şi atât. Nu aveam credibilitate. Nu spun că am fost uşă de biserică, dar s-au scris lucruri care nu s-au întâmplat. Cred că niciodată nu m-ai văzut pe mine în afară de Gelu, fostul soţ. Nu mi-a plăcut să mă afişez. Clar nu am fost fată mare, dar nu am despărţit pe nimeni. Dacă ar fi fost sigur venea cineva să se plângă”, a spus Daniela Gyorfi la emisiunea Agenția VIP de la Antena Stars.

Loading...

Citește și

  • S-a sărbătorit în avans, a primit o vacanţă alături de familia ei şi chiar şi-a cumpărat singură cadourile. Vineri, Daniela Gyorfi a schimbat prefixul, iar cu această ocazie ne-a spus cum reuşeşte să menţină acul cântarului fix la greutatea care are acelaşi număr ca şi vârsta, adică 50!

  • E campioană la operaţii estetice, dar şi-a asumat această pasiune şi nu se fereşte să recunoască faptul că apelează la bisturiu sau la intervenţii noninvazive. Daniela Györfi (49 de ani) a băgat bani grei în buzunarele medicilor esteticieni, însă de multe ori a cam exagerat, aşa cum s-a întâmplat şi acum.