Daniela Gyorfi a revenit la manele. Cu cine a filmat

daniela.jpg

daniela gyorfi manea filmari
Daniela a schimbat mai multe ţinute sexy la filmări
foto: arhiva personală

Fudulia se plăteşte! Daniela Gyorfi a fost extrem de sexy la filmările ultimelei sale piese, o manea, însă acest lucru a costat-o scump. Artista a filmat în aceste zile cu Florin Salam, iar la finalul serii a simţit că va avea de tras cel puţin o săptămână ca să-şi revină.

Un ochi râde, altul plânge! Cam aşa este Daniela Gyorfi în aceste zile. Fericită că a filmat videoclipul celei mai noi piese cu Florin Salam, dar tristă că abia dacă poate să mai articuleze două vorbe. Artista a filmat îmbrăcată sumar, însă temperaturile scăzute din clubul, unde a fost pus în scenă, i-au dat dureri de cap la propriu solistei.

gyorfi_si_salam.jpg

daniela gyorfi florin salam filmari
Daniela Gyorfi şi Florin Salam au filmat videoclipul noii piese
foto: arhiva personală

"Sunt răcită cobză. Abia mai stau în picioare. Am ajuns acasă cu febră 40. Mă doare rău în gât şi abia dacă pot să vorbesc. Am stat în frig. Clubul în care am filmat este foarte mare, iar încălzirea nu a funcţionat aşa cum trebuie. M-am trezit foarte rău după filmările de joi seară. Am nevoie să fac aerosoli ca să-mi revin", a mărturisit Daniela Gyorfi pentru Click!

Artista este îngrijorată că nu-şi va putea onora promisiunile pe care le-a făcut posturilor tv pentru programele speciale de Crăciun şi de Anul Nou. Ea este nevoită să se ridice din pat şi să meargă la filmări, deşi are mari probleme de sănătate şi aproape că şi-a pierdut vocea.

Joi seara, Daniela şi Florin Salam au filmat videoclipul unei piese noi. Cei doi au mai colaborat şi în urmă cu şase ani. "Ne leagă o prietenie veche. Aveam o relaţie frumoasă. Eu i-am fost alături în momentele dificile, el nu a refuzat şi a cântat la botezul fetiţei mele. Acum, am scos o piesă împreună. Este vorba despre o manea pe care aşteptăm să o lansăm", a completat Daniela Gyorfi. Nu este prima dată când artista cântă acest gen muzical. În anul 2006, Daniela a scos celebra piesă "De ce mă minţi" cu Liviu Guţă.

    

Loading...

Citește și

 • daniela gyorfi

  La 46 de ani, Daniela Gyorfi este în punctul în care se poate considera o femeia împlinită: îi merge bine în muzică, ae o căsnicie stabilă şi este mama unei minuni de fetiţă.

 • daniela gyorfi

  La patru ani, face limbi străine şi ia lecţii de autoapărare. Cu siguranţă, Maria, fetiţa Danielei Gyorfi (46 de ani) va fi bine pregătită pentru viaţă. Şi chiar dacă are agenda încărcată de concerte, Daniela îşi face mereu timp pentru a petrece momente de neuitat alături de cea mică.

 • daniela gyorfi

  Are 47 de ani, dar arată ca o adolescentă! Daniela Gyorfi a întinerit peste noapte şi se jură că nu a mai trecut pe la estetician. Artista este într-o formă fizică de invidiat, iar Click! a aflat care este "formula magică" la care a apelat cântăreaţa.

 • Daniela a fost plecată în America 2 luni unde s-a întâlnit cu fanii ei de peste ocean

  Daniela Gyorfi s-a reîntors în ţară după o perioadă în care a avut multe concerte în Statele Unite şi a început deja filmările pentru un nou clip pe care aceasta îl va lansa în curând. Cântăreaţa a fost invitată în platoul emisiunii Click! de la Prima Tv unde a vorbit despre cum a reuşit să treacă peste clipele grele cauzate de decesul mamei sale, cum se descurcă din postura de mamă şi cu ce gânduri s-a întors după această perioadă petrecută departe de România.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1