Daniela Gyorfi, cu «botic»! Şi-a dublat volumul buzelor

12-13-vedete-2-col-daniela-gyorfi-buze.jpg

Daniela Gyorfi, alături de George Tal. Din imagine, cel mai bine ies în evidenţă buzele solistei
Citeste tot despre: 

E campioană la operaţii estetice, dar şi-a asumat această pasiune şi nu se fereşte să recunoască faptul că apelează la bisturiu sau la intervenţii noninvazive. Daniela Györfi (49 de ani) a băgat bani grei în buzunarele medicilor esteticieni, însă de multe ori a cam exagerat, aşa cum s-a întâmplat şi acum.

Recent, solista a afişat pe Facebook o fotografie alături de partenerul ei, George Tal, iar din imagine cel mai mult ies în evidenţă buzele ei injectate cu acid hialuronic. Se pare că solista a trecut recent pe la cabinetul esteticianului, căci intervenţia pare proaspătă, buzele fiind destul de inflamate.

Totuşi, Daniela a fost un model de curaj pentru româncele dornice să arate mai frumoase şi mai sexy, căci solista a fost deschizătoare de drumuri în acest domeniu. În anul 2000, călca prima dată pragul unui cabinet estetic, fiind nemulţumită de mărimea sânilor. Şi-a pus implanturi cu silicon, iar această intervenţie i-a mărit apetitul blondinei pentru alte modificări corporale. Ulterior, şi-a mai operat nasul şi şi-a estompat ridurile cu botox.

loading...
Loading...