VIDEO Daniela Gyorfi, amintiri triste despre Crăciunul din copilărie

daniela.jpg

daniela gyorfi sarbatori revelion copilarie
Danila nu a avut o copilărie cu daruri şi mese îmbelşugate de Sărbători, dar era fericită pentru că o avea alături pe mama ei
Foto: arhivă personală
Citeste tot despre: 

Daniela Gyorfi nu a avut tocmai o copilărie fericită. Neajunsurile îşi puneau amprenta pe sărbători şi banii lipseau mereu dar, în schimb, artista nu a dus niciodată lipsă de dragoste. Mama ei, cea care a fost omul cel mai important din viaţa Danielei, a înlocuit cu iubire tot ce îi lipsea din punct de vedere material.

Copilăria Danielei Gyorfi n-a fost presărată cu haine scumpe, vacanţe sau păpuşi Barbie. Dar a avut mereu ceva, de care poate familiile bogate duc lipsă: dragoste din partea celei care i-a dat viaţă.

"Nu am avut o copilărie fericită, dar am preţuit-o pentru că am avut-o pe mama. Restul... la mine nu venea Moşu, pentru că eram prea sărace, dar eram fericite. Pentru mine, aşa cum se ştie, mama era cel mai important om. Când eram copil, am făcut multe revelioane la spital, cu mama, pentru că aşa era situaţia. Dar ne iubeam şi asta era tot ce conta.

Eu 2 ani am stat cu ea în spital, pentru că nu aveam unde să ne ducem. Până am primit o locuinţă de la stat. Mie nu mi-a fost niciodată ruşine să spun lucrurile astea. De exemplu, de Sărbători făceam curat la doctori în casă, pentru că nu aveam bani să dăm şpagă", a declarat Daniela pentru emisiunea Click!, difuzată de luni până joi de la ora 23:00, pe Prima TV.

Acum, de când este mamă, Daniela nu mai acceptă concerte de Paşte sau de Crăciun, preferând să stea cu fiica ei şi cu cei apropiaţi şi să se bucure de aceste sărbători.

"Înainte cântam şi de Crăciun, dar de când sunt mamă, sărbătorile înseamnă mai mult. E bine să le faci cu familia, care e cea mai importantă. Îmi doresc lucruri simple: sănătate tuturor, hit-uri, colaborări, melodii, spectacole, o relaţie normală cu George...", a mai spus cântăreaţa.

daniela_gyorfi.jpg

daniela gyorfi sarbatori revelion copilarie
Daniela Gyorfi şi George au împreună o fetiţă superbă, pe nume Maria, dar artista nu exclude posibilitatea de a deveni mamă din nou şi, poate poate, îi va dărui iubitului ei un băiat, aşa cum îşi doreşte
Foto: arhivă personală
Loading...

Citește și