Daniela Györfi: «Am renunţat la pâine, tocăniţă şi dulciuri»

g26-7-vedete-2-col-gyorfi.jpg

Aşa arată Daniela Györfi la 48 de ani
Citeste tot despre: 

A fost mai grăsuţă doar în tinereţe, iar în pictorialul din Playboy, în care a apărut la vârsta de 31 de ani, Daniela Györfi era femeia fatală.

Sâni, forme, însă acum, la 48 de ani, celebra solistă are un trup de adolescentă. Nu este o gurmandă şi nici nu se omoară cu sportul, însă face destulă mişcare în concertele pe care le are.

Contactată de Click!, solista ne-a spus secretele siluetei. “Am 49 de kilograme, nu fac eforturi disperate să arăt aşa, dar vreau să vă spun că nu mănânc tocăniţă, pâine şi dulciuri, care sunt un păcat pentru mine. Prefer o alimentaţie bazată pe fructe, salate şi peşte”, a declarat artista pentru Click!

Şi nu doar în concerte elimină caloriile, căci după cum se ştie, Daniela este de şase ani mămica unei fetiţe pe nume Maria, aşa că şi-a făcut “antrenamentul” din plin. Fetiţa este ca argintul viu, prin urmare Daniela nu stă, nici ea, locului o clipă.

Loading...

Citește și

  • daniela gyorfi copil

    Iepurașul nu a mai avut răbdare în cazul Mariei, fiica în vârstă de șase ani a Danielei Györfi (48 de ani). Puștoaica a primit deja o mulțime de cadouri în contul sărbătorilor care se apropie.

  • 48 de ani, 48 de kilograme, 1,64 metri înălţime şi haine măsura cea mai mică! Aceste coordonate o descriu acum pe Daniela Györfi, una dintre cele mai filiforme artiste din showbizul românesc. Ea ne-a povestit cum a ajuns la această greutate, deşi recunoaşte că nu se poate abţine de la cartofi prăjiţi şi prăjituri.