Daniela Crudu vrea să părăsească competiția Asia Express: ”Nu sunt o prefăcută”

Fosta asistentă TV pare că și-a atins limitele și vrea să abandoneze competiția care ar putea să-i aducă un premiu de 30.000 de euro.

Vica Blochina şi Daniela Crudu fac parte dintre concurenţii care au plecat în aventura vieţii lor, în Vietnam, pentru emisiunea "Asia Express". Showul este unul dur, mai ales pentru cele două care au fost răsfăţate de-a lungul timpului cu sejururi luxoase şi locaţii exclusiviste. 

Daniela Crudu a trecut prin multe greutăţi şi a fost nevoită să facă faţă celor mai grele provocări. Aceasta a fost pe punctul de a renunţa la competiţia "Asia Express"! 

Daniela Crudu şi coechipiera sa, Vica Blochina, au intrat în concurs optimiste. Dar după multe zile cu puţină mâncare şi ore petrecute în ploaie, au fost nevoite să analizeze bine situaţia şi să decidă dacă mai vor să rămână în Vietnam. "Nu pot să fac totul singură! Am căzut moral", a declarat Vica Blochina. "Să vina maşina să ne ia de la emisiune şi gata! Nu vreau să mai rămân. Am văzut tot ceea ce era de văzut, nu sunt o prefăcută să zic că vreau să mai rămân să câştig, consider că am văzut ce era de văzut." a declarat Daniela Crudu. 

loading...
Loading...

Citește și