Daniela Crudu, în vacanţă cu iubitul la Londra!

crudu.jpg

daniela crudu londra radu maricuta
În urmă cu doar câteva săptămâni, Daniela se distra la Londra cu Radu Maricuţa
Foto: arhivă personală

Nu mai este asistenta lui Dan Capatos, dar Daniela Crudu (28 de ani) nu duce lipsă de bani. Weekendul trecut, bruneta a fost invitată să anime atmosfera la deschiderea unui club din Londra alături de fosatul ei coleg, dj Silviu Andrei. Vedeta nu a făcut însă singură deplasarea, ci a fost însoţită de noul ei iubit, Radu Maricuţa (23 de ani), fiul fostului primar din Şelimbăr, considerată cea mai bogată comună din România. Cei doi amorezi s-au plimbat pe străzi şi s-au fotografiat în ipostaze tandre.

De când s-a aflat că se iubeşte cu Radu Maricuţa, Daniela Crudu nu se mai fereşte să apară cu el pe reţelele de socializare. Bruneta a fost prezentă la deschiderea unui club din Londra unde a animat atmosfera, dar a fost "păzită" în tot acest timp de noul ei iubit. Radu a stat cu ochii pe ea ca pe butelie, mai ales că tânărul îşi dorea de mai mult timp să o aibă pe Cruduţa lângă el.

crudu_londra.jpg

daniela crudu londra radu maricuta dj silviu andrei
Fosta asistentă tv a ciocnit un pahar de vin cu fostul ei coleg de emisiune, dj Silviu Andrei
Foto: arhivă personală

Cei doi s-au fotografiat pe străzile din Londra, dar şi în timp ce ciocneau un pahar de vin cu prietenii la un local din oraş.  Daniela Crudu i-a căzut cu tronc lui Radu Maricuţa încă de acum patru ani, când tatăl lui a invitat-o pe vedetă la un eveniment local. 

crudu_londra_maricuta.jpg

daniela crudu radu maricuta
Daniela Crudu şi Radu Maricuţa s-au distrat împreună la Londra
Foto: arhivă personală
Loading...

Citește și