Daniela Crudu, surpriză emoţionantă pentru unul dintre concurenţi

crudu_si_valcan.jpg

daniela crudu radu valcan burlacita
Daniela Crudu ştie cum să-şi ţină pretendenţii pe ace
foto: Antena 1

Daniela Crudu și cei șase pretendenți rămași în cursa pentru inima ei continuă duminică (24 octombrie) seria de întâlniri romantice din Florența. Pe măsură ce finalul emisiunii se apropie, noi arme ies la iveală, iar unele nu se feresc să lovească sub centură.

Simțind că șansele de a rămâne în finală sunt din ce în ce mai puține, concurenții își aruncă replici acide și nici măcar cei care pretindeau a fi buni camarazi nu mai țin cont de anumite principii. "Ciprian e un gigolo bătrân, care s-a gândit să vină în emisiune pentru a trage ultimul cartuș în direct", a spus Valentin. Ciprian este atacat din toate părțile, nu se integrează în niciunul din grupurile deja create, dar își urmărește atent scopul: acela de a cuceri „Burlăcița”, așa că atunci când va avea prilejul, și el își va ataca rivalii.

concurenti.jpg

daniela crudu radu valcan burlacita
Cei şase concurenţi rămaşi în cursă se luptă pentru inima Danielei Crudu
foto: Antena 1

 O întâlnire între patru ochi, în care Daniela îl invită la o plimbare cu barca pe râul Arno, îi dă șansa lui Ciprian să își spună părerea despre ceilalți concurenți, pe care îi ia peste picior, în glumă, ce-i drept. Cum însă multe adevăruri sunt spuse în glumă, Daniela va sta și se va gândi la unele lucruri pe care Ciprian le va dezvălui. Tot în ediția de duminică, „Burlăcița” îi invită pe Pietro și pe Alex să se relaxeze în timp ce pictează un peisaj. Cine câștigă și cu ce se alege, duminică, de la 23:00, la Antena 1. Lucian pare să fie norocosul ediției, pentru că Daniela îi propune o plimbare pe scuter și o degustare de vinuri. Acesta va fi prilejul mult așteptat de Lucian, iar tânărul îi va atrage atenția Danielei asupra mai multor detalii din viața lui Valentin. Uimită că Lucian îl bârfește pe Vali, Daniela recunoaște sincer: "Nu mă așteptam ca Lucian să îi facă antireclamă lui Valentin", a subliniat bruneta. Cu toate că puțini concurenți îl plac, faptul că el ocupă un loc special în sufletul Danielei devine certitudine atunci când ea îi face o surpriză care îl lasă pe Vali fără cuvinte.

Loading...
 
 

Citește și

 • cand incepe burlacita

  Veşti bune pentru fanii Danielei Crudu care se întrebau când începe „Burlăciţa”. Mai sunt doar câteva ore până la difuzarea primei ediţii a acestui sezon.

 • daniela crudu burlacita concurent gigolo

  O întâlnire romantică se transformă într-una a mărturisirilor şocante. Daniela Crudu află chiar la malul mării că unul dintre pretendenții ei a fost pe val, nu glumă. Bărbatul ales de Daniela să meargă la o întâlnire romantică îi face o destăinuire picantă burlăciței, care este gata să capituleze.

 • burlacita 2015 andreea mantea

  A început castingul pentru concurenţii care se vor lupta pentru inima celei care va fi Burlăciţa 2015, iar din ce în ce mai multă lume se întreabă ce vedetă va lua locul Andreei Mantea. Se pare că şefii postului Antena 1 au ales-o deja pe Andreea Tonciu, care a părăsit recent job-ul de asistentă a lui Dan Capatos.

 • daniela crudu

  Deși nu este decât abia la a treia ediție a emisiunii, focoasa brunetă deja a început să se lase cucerită de concurenți. „Burlăcița” face tot posibilul pentru a-i testa pe „pretendenți” și îi trece prin probe de foc, însă, se pare că acestea nu au reprezentat o problemă pentru unul dintre ei.