Daniela Crudu şi Sorana şi-au aruncat vorbe grele la «Ultimul Trib»: «Aici toată lumea e în criză»!

daniela-crudu_ultimul-trib

daniela crudu si sorana pozeaza alaturi de colegul lor de echipa, dorian popa
Daniela Crudu şi Sorana, alături de Dorian Popa, cel care a fost nevooit să părăsească primul competiţia din Madagascar
Foto:Arhivă personală

Competiţia de la “Ultimul trib” devine din ce în ce mai acerbă, concurenţii luptându-se cu toate forţele pentru a câştiga premiul cel mare în valoare de nu mai puţin de 100.000 de euro. Dacă la începutul concursului, echipele erau competitive, dar totuşi în relaţii amicale, iată că etapele superioare ale emisiunii aduc rivalităţi şi strategii nu tocmai corecte.

Crocodilii, sau echipa sportivilor de performanţă, lemurii, echipa vedetelor, şi cameleonii, echipa oamenilor obişnuiţi se întrec folosind toate armele din doatare. Cei care se află pe muchia cuţitului sunt cei din echipa camelonilor căci, în urma mai multor duelori de eliminare, au rămas în număr de patru. Atunci când din echipa camelonilor vor face parte doar trei persoane, celelalte două echipe se vor înfrunta şi, în funcţie de rezultat, vor avea dreptul să îşi aleagă noi membri din grupul desfiinţat. Cu alte cuvinte, nu vor mai exista trei grupări, ci doar două.

Concurenţii sunt supuşi unor probe draconice 

Dacă la începutul competiţiei, toate cele trei echipe erau rivale, dar nu puneau la cale strategii şi alianţe pentru a-şi pune beţe în roate una alteia, iată că înaintarea în concurs scoate la iveală faţa şireată a membrilor. Tensiuni există nu doar între cele trei grupări, ci şi în cadrul fiecărei echipe, membrii dezvoltând simpatii şi animozităţi aşa cum se întâmplă în orice grup social.

În cadrul celei mai recente dintre competiţiile pentru teritoriu, care avea să stabilească cine doarme la vila de lux, cine va dormi în sat şi cine se va odihni sub cerul liber pe plajă, echipa vedetelor şi echipa oamenilor simpli s-au aliat pentru a lupta contra sportivilor, pe care i-au considerat vicleni şi mult prea siguri pe forţele proprii. 

concurs-pentru-teritoriu-ultimul-trib

Alex abia rezistă sub presiunea cuielor şi a greutatilor
Alex( roşu, echipa Crocodililor) a cedat sub gerutatea cutiei de 60 de kilograme
Foto:Captură video

Proba nu a fost una tocmai uşoară, căci căpitanii au fost nevoit să sprijine pe abdomen o cutie de 20 de kilograme plus o altă greutate care provenea din sacii cu nisip adăugaţi în cutie de către adversari. Alex, căpitanul crocodililor, a fost principalul vizat de strategia lemurilor şi a cameleonilor şi a ajuns să ţină pe abdomen nu mai puţin de 60 de kilograme. A cedat presiunii şi a renunţat la luptă, echipa lui pierzând dreptul de a locui în vila de lux. Lemurii au câştigat vila, dar şi antipatia colegilor crocodili care i-au acuzat de lipsa de fair play.

Război deschis între Daniela Crudu şi Sorana ex A.S.I.A

Nici în cadrul echipei Lemurilor situaţia nu a fost mai roz, căci Daniela Crudu s-a accidentat în cadrul probei, suferind o luxaţie la mână. Mai mult decât atât, Cruduţa, aşa cum o alintă colegii, se află într-un război deschis cu Sorana. Daniela refuză să mănânce ceea ce Sorana găteşte, iar cântăreţa s-a săturat să o menajeze pe fosta asistenta a lui Capatos. 

Paula Chirilă, dezamăgită de colegii din echipa sa, cea a Lemurilor

Nici Paula Chirilă, membră a lemurilor nu mai este atât de încântată ca la început, susţinând că acest concurs dezvăluie adevărata faţă a oamenilor, care devin nişte brute atunci când luptă pentru hrană şi bani.

paula_chirila.png

Paula Chirila vorbeste cu dezamagire despre colegii ei
Paula Chirilă se declară dezamăgită de colegii ei şi admite că fiecare are un plan bine stabilit
Foto: Captură video

“Abia de aici începe să fie personal. Când începem să argumentăm nominalizările la duel cu nişte lucruri care nici măcar nu sunt palpabile. Că nu sunt palpabile...nu am un potenţiometru în fund care arată cât de implicată am fost. Pentru mine este foarte interesant ce se întâmplă aici că mă ajută să descopăr lumea şi oamenii şi în alte moduri decât am făcut-o până acum. Şi cu mâncarea, şi cu dormitul şi cu dorinţa de a câştiga bani...totul este împins la limită, omul aici este în permanentă criză”, au fost cuvintele Paulei atunci când a descris situaţia echipei sale.

Accidentările sunt din ce în ce mai numeroase şi mai grave

Strategiile sunt din ce în ce mai perverse, iar dorinţa de a câştiga îi împinge pe concurenţi la gesturi necugetate şi îi determină să îşi împingă limitele la maxim. Accidentările sunt şi ele la ordinea zilei. 

daniela_mana_rupta.png

Daniela Crudu tipă de durere
Daniela Crudu s-a accidentat grav în timpul unei probe, luxându-şi mâna
Foto: Captură video

Dorian Popa a fost nevoită să plece în prima săptămână de competiţie din cauza unei accidentări severe la genunchi, artistul suferind o ruptură de ligamente care a necesitat o intervenşie chirurgicală complexă. Dorian s-a întros în Bucureşti unde a fost operat şi s-a folosit timp de câteva săptămâni de cârje pentru a putea merge. Următorul concurent care a avut probleme de sănătate a fost Paula Chirilă. Vederea i-a fost afectată , căci un ochi a suferit o inflamaţie. Ionuţ Iftimoaie s-a rănit la picior, Daniela Crudu şi-a luxat mâna. Toţi concurenţii s-au zgâriat mai mult sau mai puţin în cadrul probelor, iar medicii au fost întotdeauna în apropiere pentru a le acorda ajutorul necesar.

Aşadar, Ultimul trib merge mai departe, iar dorinţa de a câştiga se dovedeşte a fi mai puternică decât planul iniţial de a juca în mod cinstit. Rămâne de văzut cum se vor alia taberele şi cine va fi suficient de puternic pentru a câştiga premiul de 100.000 de euro.

 

Loading...

Citește și

  • Dima Trofim a vorbit despre experiența petrecută în cadrul competiției „Ultimul Trib”, mărturisind că unul dintre motivele pentru care a spus „da” provocării din Madagascar a fost pentru a-și ajuta sora cea mare, care la momentul respectiv era grav bolnavă. Deși fratele ei a decis să se lupte pe tărâmuri străine pentru marele premiu, pentru a-i veni în ajutor, în cele din urmă sora lui Dima s-a stins din viață, din păcate.

  • Au dat luxul de acasă, dar şi confortul de la biroul afacerii pe care o conduc pentru o aventură la capătul lumii. Vedetele care au plecat tocmai în Madagascar, pentru filmările de la reality-show-ul ”Ultimul trib”, care va fi difuzat în toamnă de Antena 1, au trebuit să-şi rezolve înainte de plecare şi problemele de afaceri. Mai precis, să delege competenţele şi să lase oameni de încredere „la cârmă”.