Daniela Crudu, în rochie de mireasă! Și-a găsit, deja, alesul?

daniela_crudu1.jpg

daniela crudu
Daniela Crudu (26 de ani) este una dintre cele mai râvnite femei din România
foto: Arhiva Personală

Daniela Crudu, la 26 de ani, este una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul românesc. Drept dovadă stă și faptul că a fost aleasă „Burlăcița” sezonului al treilea al emisiunii, unde concurenții se luptă pentru a-i câștiga inima.

Chiar dacă prima ediție a show-ului urmează să fie difuzată miercuri seară (9 septembrie), de la ora 20.30, la Antena 1, filmările pentru emisiune s-au încheiat deja.  Nu se știe dacă și-a găsit deja un iubit, însă apariția Danielei Crudu în platoul emisiunii Acces Direct a fost una cu totul deosebită.

Cruduța a purtat rochia de mireasă în direct

crudu_1.jpg

daniela crudu
Daniela Crudu (26 de ani) s-a îmbrăcat în rochie de mireasă
foto: Captură Antena 1

 

Frumoasa vedetă a venit îmbrăcată într-o rochie de mireasă demnă de o prințesă, de un alb imaculat. Deși a declarat că își caută iubit pentru a promova show-ul în care este protagonistă, un detaliu a dat-o de gol pe Cruduța. Vedeta a mărturisit că a mai purtat rochie de mireasă înainte, dar voal nu. Faptul că aceasta a venit cu voalul pe cap în direct sugerează că și-ar fi găsit, deja, jumătatea și că este pregătită să facă următorul pas.

daniela_crudu_2.jpg

daniela crudu
Daniela Crudu (26 de ani) a plâns de emoții în direct
foto: Captură Antena 1

 

Mai mult, bruneta s-a emoționat atât de tare, încât i-au dat lacrimile în direct, însă motivul, spune ea, ar fi rochia, care este prea frumoasă. Cu toate acestea, Cruduța nu s-a sfiit să recunoască că îi place de unul dintre concurenții din „Burlăcița”.

daniela_crudu_mireasa.jpg

daniela crudu
Daniela Crudu (26 de ani) le-a arătat fanilor cum îi stă în rochie de mireasă
foto: Arhiva Personală

 

Fotografii cu ea în rochia de mireasă au fost publicate de Daniela și pe profilul personal de pe o rețea socială. Aici, vedeta a scris în dreptul pozei „Cât am așteptat acest moment”, semn că planurile acesteia ar fi serioase. 

Loading...
 
 

Citește și

  • daniela

    O cheamă Daniela Crudu, dar prietenii îi spun, simplu, ”Cruduţa”. S-a născut într-un cartier din Ferentari, a fost crescută de tatăl ei, Nelu, devenit ulterior şi el un personaj popular, a iubit cu patimă şi, când se aştepta să fie dusă la altar de fotbalistul Nilă, a aflat că acesta juca la dublu. Daniela n-a mai avut însă timp să plângă în pernă, concentrându-se pe filmările emisiunii ”Burlăciţa”, unde îşi caută jumătatea.

  • cand incepe burlacita

    Veşti bune pentru fanii Danielei Crudu care se întrebau când începe „Burlăciţa”. Mai sunt doar câteva ore până la difuzarea primei ediţii a acestui sezon.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1