Daniela Crudu revine pe sticlă cu un nou look! Ce mult s-a schimbat

daniela_crudu.jpg

daniela crudu
Daniela Crudu a fost asistentă la fosta emisiune a lui Dan Capatos
Foto: Facebook

Daniela Crudu este în vacanţă, aşa cum este toată fosta echipă de la "Un show păcătos", dar se pregăteşte să revină pe sticlă cu un nou look. Asistenta lui Dan Capatos petrece la Dubai, dar de săptămâna viitoare va apărea cu noua ei coafură pe care şi-a etalat-o deja pe contul ei de socializare.

Dan Capatos le pregătește telespectatorilor o nouă emisiune din ianuarie 2017. Va fi similară cu „Un show păcătos”, dar va veni cu un nou nume: „XTRA Night Show”. Va păstra vechea echipă, aşa că Daniela Crudu s-a pregătit să revină şi şi-a făcut o mare schimbare de look.

crudu.jpg

daniela crudu look nou roscata dubai vacanta
Asistenta lui Dan Capatos şi-a făcut breton şi s-a vopsit roşcată
foto: arhiva personală

Ea nu mai este brunetă! S-a vopsit roşcată şi are o coafură cu breton. Asistenta lui Dan Capatos a făcut publice câteva imagini în care apare cu noul ei look, în timp ce se distrează cu gaşca de prieteni în Dubai.

cruduta.jpg

daniela crudu look nou roscata dubai vacanta
Asistenta lui Dan Capatos se află în Dubai cu prietenii
foto: arhiva personală

Alături de Dan Capatos va intra în scenă un nou co-prezentator, fost participant la ediția de anul acesta a concursului „Românii au talent”.

Viitoarea colegă de platou este Anisia Gafton, nimeni alta decât concurenta care a participat anul acesta la „Românii au talent” cu un număr de stand-up comedy. La jumătatea lunii decembrie, Capatos a anunțat că emisiunea „Un show păcătos” s-a încheiat după nouă ani, iar noul format va reveni curând pe micile ecrane.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1