Daniela Crudu a părăsit Ultimul Trib! Doctorii i-au interzis să mai participe

daniela-crudu-a-parasit-ultimul-trib.jpg

Daniela Crudu a părăsit competiția Ultimul Trib din motive medicale
Foto: Captură Antena 1

Daniela Crudu a fost nevoită să-și ia adio de la marele premiu pus în joc în cadrul competiției Ultimul Trib. Fosta asistentă TV a trebuit să se întoarcă în țară, după ce s-a accidentat grav la mână. După câteva investigații făcute de medicii de specialitate, Daniela Crudu a fost sfătuită să se retragă din competiție, deoarece din cauza problemelor medicale, dacă mai participa la probele solicitatante ale concursului, și-ar fi agravat situația.

Daniela Crudu a părăsit competiția Ultimul Trib din motive medicale, decizia fiind anunțată în cadrul ediției de joi seară, 8 noiembrie. Fosta asistentă TV a fost sfătuită de medici să renunțe la concurs și să se întoarcă în țară, după ce aceasta s-a accidentat grav la mâna stângă. În urma investigațiilor, doctorii au ajuns la concluzia că situația sa se va agrava dacă Daniela nu-i va da ghipsului ocazia să-i vindece brațul și va participa în continuare în cadrul probelor solicitante ale competiției. Astfe, doctorii i-au interzis să mai participe în competiție, pentru ca mâna ei să se poată recupera. 

„Nu credeam că acesta va fi sfâșitul. Aș fi luptat până la capăt. Este trist, dar sunt fericită că am ajuns și până aici”, a susținut Daniela Crudu, în momentul în care moderatorul emisiunii, Octavian Strunilă, a făcut anunțul legat de plecarea Danielei.

ultimul_trib_daniela-crudu-accidentare.png

Daniela Crudu s-a accidentat în timpul probelor de la Ultimul Trib
Foto: Arhivă Click!

Condițiile de trai din Madagascar i-au agravat Danielei situația

De asemenea, și condițiile în care vedeta a locuit i-au înrăutățit acesteia situația. Daniela Crudu părea să fi ajuns la capătul puterilor, după ploaia care a făcut ravagii în adăpostul echipei sale, pe care aceștia l-au improvizat. Daniela dezvăluise că a fost copleșită de gânduri negre în acele momente.

„Îmi doream să mor. Nu mai voiam nimic. După ce că suntem amărâți și vai de capul nostru, ploaie ne mai trebuia... că în rest le aveam pe toate! Toate hainele sunt distruse! N-am mai putut să dormim, nu știam ce să facem, unde să ne ascundem, stăteam cu pelerinele pe noi, ca niște câini eram!", spunea concurenta. Astfel,după doar 24 de ore petrecute cu tribul Cameleonilor, după ce a fost nevoită să-și schimbe echipa, Daniela Crudu a fost obligată de medici să părăsească competiția, în aplauzele celorlalți concurenți.

daniela-crudu-ultimul-trib-accidentare.jpg

Daniela Crudu și-a agravat problemele pe care le avea deja la mâna stângă
Foto: Captură Antena 1

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • daniela crudu

    Daniela Crudu (29 de ani) este urmărită de ghinion. După ce a participat la emisiunea Ultimul trib, în cadrul căreia s-a ales cu o mână luxată, s-a întors în Bucureşti şi, în urma unui control şi a unor analize amănunţite, a aflat că suferă de diabet. Nenorocul nu se opreşte aici. În urmă cu două săptămâni, a petrecut într-un club din Capitală şi a fost victima drogului violului. Întâmplarea a fost povestită abia acum de către o persoană din anturajul vedetei.

  • daniela crudu si sorana pozeaza alaturi de colegul lor de echipa, dorian popa

    Competiţia de la “Ultimul trib” devine din ce în ce mai acerbă, concurenţii luptându-se cu toate forţele pentru a câştiga premiul cel mare în valoare de nu mai puţin de 100.000 de euro. Dacă la începutul concursului, echipele erau competitive, dar totuşi în relaţii amicale, iată că etapele superioare ale emisiunii aduc rivalităţi şi strategii nu tocmai corecte.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1