Daniela Crudu face sex sălbatic: „Am folosit cătușe”

daniela_crudu.jpg

daniela crudu sex salbatic catuse
Vedeta nu se rușinează deloc atunci când vine vorba de viața ei sexuală
Foto: Arhiva personală

Cruduța nu se teme să spună lucrurilor pe nume. Se pare că focoasei brunete îi place să facă sex sălbatic și folosește cătușe în dormitor.

Daniela Crudu (26 de ani) a avut un moment de sinceriate la Antena Stars: „Am folosit cătușe destul de des, dar s-au stricat. Am luat altele acum”. Bruneta nu s-a sfiit să dea detalii picante despre viața ei intimă, spre deliciul bărbaților care râvnesc la inima ei.

Vedeta a mărturisit că doarme dezbrăcată, mai ales în zilele călduroase de vară. Pe lângă asta, Cruduța a mărturisit că a avut și aventuri de o noapte și că a primit avansuri din partea femeilor. Întrebată despre stilul ei de viață, bruneta a mărturisit că nu mănâncă deloc sănătos și că dă iama în pufuleți și chipsuri ori de câte ori are ocazia.

„Eu mănânc numai prostii. Numai pufuleți, chipsuri, numai distrugeri dintr-astea. Nu prea mănânc mâncare”, a dezvăluit bruneta.

Loading...
 
 

Citește și

  • daniela

    O cheamă Daniela Crudu, dar prietenii îi spun, simplu, ”Cruduţa”. S-a născut într-un cartier din Ferentari, a fost crescută de tatăl ei, Nelu, devenit ulterior şi el un personaj popular, a iubit cu patimă şi, când se aştepta să fie dusă la altar de fotbalistul Nilă, a aflat că acesta juca la dublu. Daniela n-a mai avut însă timp să plângă în pernă, concentrându-se pe filmările emisiunii ”Burlăciţa”, unde îşi caută jumătatea.

  • cand incepe burlacita

    Veşti bune pentru fanii Danielei Crudu care se întrebau când începe „Burlăciţa”. Mai sunt doar câteva ore până la difuzarea primei ediţii a acestui sezon.

  • daniela crudu

    Daniela Crudu, la 26 de ani, este una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul românesc. Drept dovadă stă și faptul că a fost aleasă „Burlăcița” sezonului al treilea al emisiunii, unde concurenții se luptă pentru a-i câștiga inima.

  • Daniela Crudu nu are niciun pic de jenă şi îşi arată toate părţile corpului ori de câte ori are ocazia. Ea reuşeşte să aprindă imaginaţia tuturor bărbaţilor cu fiecare apariţie publică, datorită ţinutelor provocatoare pe care le alege. De aceea, Cruduţa a comis-o din nou şi şi-a etalat bustul generos, funduleţul şi zona intimă, în emisiunea de la Antena 1.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1