Daniela Crudu, cu un decolteu uriaş! Sânii n-au mai avut loc în rochie

daniela-crudu.jpg

daniela crudu vecini
Daniela Crudu şi-a disperat vecinii
FOTO: Arhiva personală

Daniela Crudu a facut senzație în rândul bărbaților, dupa ce a apărut miercuri seară (20 ianuarie) într-o ținută spectaculoasă și extrem de sexy la emisiunea ''Un Show Păcătos''.

Asistenta sexy de la Antena 1, Daniela Crudu, a avut o apariţie incendiară miercuri seară. Bruneta a îmbrăcat o rochie neagră, extrem de incitantă, care avea prevăzut un decolteu larg. Daniela Crudu a dansat lasciv şi nu a avut nicio jenă în a-şi etala sânii, care de abia mai încăpeau în rochie.

crudu-decolteu.jpg

Foto: captură Antena 1
Loading...

Citește și

  • Miercuri seara (16 decembrie), la sărbătorirea celor doi ani de existenţă a postului Antena Stars, toate vedetele televiziunilor din Băneasa au chefuit de mama focului.

  • daniela

    O cheamă Daniela Crudu, dar prietenii îi spun, simplu, ”Cruduţa”. S-a născut într-un cartier din Ferentari, a fost crescută de tatăl ei, Nelu, devenit ulterior şi el un personaj popular, a iubit cu patimă şi, când se aştepta să fie dusă la altar de fotbalistul Nilă, a aflat că acesta juca la dublu. Daniela n-a mai avut însă timp să plângă în pernă, concentrându-se pe filmările emisiunii ”Burlăciţa”, unde îşi caută jumătatea.