Daniela Crudu, aproape dezbrăcată la Capatos

crudu.jpg

daniela crudu dezbracata
Cruduța a șocat din nou cu ținutele ei
Foto: Arhiva personală

Cruduța nu se dezminte! Focoasa brunetă a dansat lasciv în emisiunea lui Dan Capatos și a încins imaginația bărbaților cu ținuta sumară pe care a purtat-o. Daniela Crudu (26 de ani) a venit aproape dezbrăcată la „Un show păcătos” și i-a lăsat mască pe cei prezenți. Bruneta s-a îmbrăcat într-o rochie albă cu paiete, extrem de scurtă, cu o aplicație în formă de clopot.

Ținuta Cruduței pare neterminată, dar probabil că ea a vrut să-și expună formele în platoul emisiunii. Proaspăt „tunată”, Daniela Crudu a încins spiritele cu un dans lasciv și a etalat tot ce are în dotare. Chiar și prezentatorul emisiunii, Dan Capatos, a luat-o peste picior pe fosta „Burlăciță”: „Cruduțo, n-ai mai avut bani de rochie?”. Bruneta a părut foarte mulțumită de rochia ei „țipătoare”, despre care a spus că strălucește în întuneric. 

cruduta.jpg

daniela crudu dezbracata
Așa s-a îmbrăcat Daniela Crudu la Capatos
Foto: Instagram
Loading...

Citește și

 • daniela crudu desfigurata operatie nas

  Bruneta nu se simte deloc bine și trece prin chinuri groaznice. A lipsit din emisiunea unde este asistentă deoarece a fost internată în spital. Cu toate acestea, nu este vorba de ceva grav. Daniela Crudu (26 de ani) s-a sacrificat în numele frumuseții. „Păcătoasa” și-a făcut o operație la nas, așa că va lipsi pentru câteva zile din peisajul moden.

 • daniela

  O cheamă Daniela Crudu, dar prietenii îi spun, simplu, ”Cruduţa”. S-a născut într-un cartier din Ferentari, a fost crescută de tatăl ei, Nelu, devenit ulterior şi el un personaj popular, a iubit cu patimă şi, când se aştepta să fie dusă la altar de fotbalistul Nilă, a aflat că acesta juca la dublu. Daniela n-a mai avut însă timp să plângă în pernă, concentrându-se pe filmările emisiunii ”Burlăciţa”, unde îşi caută jumătatea.

 • burlacita

  Focoasa Daniela Crudu și-a cam pierdut mințile în brațele finaliștilor din emisiunea ”Burlăcița” (Antena 1), oferindu-le telespectatorilor faze demne de filme deocheate.

 • Nu a venit încă Halloween-ul, e doar Daniela Crudu (26 de ani), camuflată, în vizită la medicul estetician Vitalie Stan. Acesta a chemat-o pe brunetă luni (19 octombrie), la clinica de chirurgie estetică Arcalife, pentru un control după operațiile pe care i le-a făcut miercurea trecută.

 • daniela crudu valentin gane

  Inevitabilul s-a produs! Daniela Crudu (26 de ani) s-a despărțit de Valentin Gane (33 de ani), câștigătorul show-ului ”Burlăcița”, la numai două săptămâni de la finalul concursului. Nici cardul bărbatului, nici atracția evidentă din timpul filmărilor nu au făcut relația să reziste și în viața reală.

 • burlacita daniela crudu

  Ediția de duminică seară (22 noiembrie) a emisiunii „Burlăcița”, sezonul 2015, a fost una decisivă pentru Daniela Crudu (26 de ani). Frumoasa brunetă l-a ales drept câştigător pe Valentin, alături de care va trebuie să rămână timp de trei luni. El a fost preferat dintre alţi doi pretendenţi, Lucian și Pietro.