Daniela Crudu – acum versus când poza în Playboy. Chipul ei este transformat total: «Nu mai ești tu!»

daniela_crudu.jpg

daniela crudu
Daniela Crudu
foto: Arhiva Personală

Primul rol important în televiziune al Danielei Crudu a fost acela de asistentă la matinalul „Neatza cu Răzvan și Dani”. Atunci a cunoscut faima și a devenit, așa cum este numită în prezent, o vedetă.

Însă faima și aparițiile la televizor nu au venit singure, ci și cu mulți bani. Pentru a arăta perfect în fața camerelor de filmat, Daniela Crudu a început să-și facă fel de fel de ajustări și operații estetice: ba și-a mărit buzele, ba sânii, ba și-a tăiat gușa.

A avut o apariție incendiară în renumita revistă Playboy, iar de atunci și până acum, s-a produs o transformare totală a chipului ei. Daniela Crudu nu mai arată deloc așa cum o știam cu toții, iar trăsăturile ei faciale par să fi fost „îngropate” sub botoxul și colagenul la care a apelat pentru a se înfrumuseța.

Acest lucru nu îl spunem noi, ci fanii, care au observat, în număr din ce în ce mai mare, că Daniela nu mai arată deloc ca ea însăși. Cruduța își pune nenumărate selfie-uri pe rețelele de sociale, iar fanii observă mereu același lucru. „Nu mai ești tu. De ce te-ai transformat așa? Arăți bine, dar ți-ai pierdut scânteia pe care o aveai”, „Unde e frumusețea de altădată?”, „Te-ai urâțit cu atâtea operații și botox”, „Erai mult mai frumoasă înainte”, „Înainte erai superbă, acum parcă ești din plastilină”, „Măi Danielo, ce ai făcut din fața ta”, acestea sunt numai câteva din comentariile pe care prietenii virtuali i le lasă la fotografii.

Diferența este ușor de observat și în galeria foto de mai jos, unde apar atât poze cu aspectul actual al Danielei, cât și fotografii de când a pozat în Playboy. 

 • daniela crudu
  Daniela Crudu și-a transformat complet chipul cu sumedenia de operații estetice prin care a trecut
  foto: Arhiva Personală
 • daniela crudu
  Pe vremea când a pozat în Playboy, Cruduța nu își făcuse încă modificări radicale la nivel facial
  foto: Playboy
 • daniela crudu
  Daniela Crudu s-a reprofilat după demisia de la Antena 1
  foto: Arhiva Personală
 • daniela crudu playboy
  foto: Playboy
 • daniela crudu playboy
  foto: Playboy
 • Maximize

1/5
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1