Daniel Robu a revenit în ţară după o absenţă de un an şi jumătate

baza2.-2col-daniel-robu-dc_0021.jpg

daniel robu, cantaret, revenit, tara
Săptămâna aceasta, Daniel ne-a făcut o vizită la redacţie
Foto: Dorin Constanda
Citeste tot despre: 

În urmă cu un an şi jumătate, cântăreţul Daniel Robu părăsea România. A renunţat la familie, la prieteni, la locurile dragi şi a început o nouă viaţă în America. Simţea că aici stagnează profesional şi avea nevoie de o provocare. „Dacă nu făceam pasul, aş fi regretat mai târziu”, explică el.

Acolo a luat-o de la zero şi nu i-a fost deloc uşor. Dar încet, încet, s-a acomodat, şi-a făcut prieteni, relaţii şi a pătruns în lumea artistică din Las Vegas, acolo unde locuieşte. Face muzică de film, orchestrează pentru artişti americani, înregistrează piese în studio, predă lecţii de chitară şi lucrează chiar şi ca model în diverse reclame. Se simte bine acolo, acum, dar îi e cumplit de dor de casă.

„Niciodată nu am fost atât de mult timp plecat din ţară. Se acumulase un dor imens de prieteni, de fetele noastre frumoase, de parcuri, de aerul de aici, de lucrurile simple... Mai devreme am mâncat o savarină la cofetăria mea preferată din Bucureşti şi a fost fără egal. Am venit de Paşte şi voi sta până săptămâna viitoare. Parcă tot nu m-am încărcat suficient cu tot ce mi-a lipsit de acasă, dar promit să vin mai des. Poate în vară...”, mai spune artistul, care săptămâna viitoare îşi face din nou bagajele şi ne spune la revedere. 

loading...
Loading...