Daniel Niţoiu şi-a reîntregit familia după trei ani

nininitoiu.jpg

Daniel și Marina, la avanpremiera unui film

Fosta gazdă a concursului „Ninja Warrior”, Daniel Niţoiu (34 de ani), şi soţia lui, Marina, au fost împreună la avanpremiera filmului „Băieţi răi pe viaţă”.

Erau fericiți că, în sfârșit, ea a încheiat contractul avut pe o perioadă de trei ani, în Viena, ca DJ la radio: „S-a întors, Doamne ajută, de tot data aceasta! A lăsat Austria şi eu am întrebat-o dacă e sigură”, ne-a spus Niţoiu. Iar ea l-a completat: „M-am întors definitiv acasă. Era momentul, cred, după 3 ani de zile. Am făcut Crăciunul şi Revelionul împreună.

Până acum a fost greu să facem sărbătorile împreună”, ne-a spus şi Marina. Daniel Niţoiu, știristul PRO TV, are și o mascotă, pe Ciorăpel: „Vine din sufletul meu de actor păpuşar, s-a născut într-o seară când mă plictiseam”. Marina își dorește să devină mămică: „Mă bucur de viaţa în doi, având în vedere că am stat departe unul de altul. Vrem un băieţel blond cu ochii albaştri”.

Loading...

Citește și

  • Daniel Nitoiu

    Daniel Nițoiu, știrist cu state vechi la PRO TV, a fost avansat anul acesta la "grad" de prezentator al emisiunii “Ninja Warrior România”, alături de Raluca Aprodu şi Costi Mocanu.

  • Toamna aceasta, la PRO TV vom avea parte de un nou reality-show, „Ninja Warrior”, pentru care filmările au început deja. Reporterul Click! a intrat în culisele acestui show, însă într-un mod cu totul surprinzător, fără să ştie ce i se pregăteşte de către echipa postului de televiziune. Vă invităm să citiţi întreaga aventură şi să intraţi în atmosfera plină de adrenalină.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1