Daniel Iordăchioaie: «Fiica mea dansează zilnic prin casă»

i112-13-vedetete-1-col-cap-.jpg

Iordăchioaie, dar și alte vedete au copii balerini

Daniel Iordăchioaie (49 de ani), concurent la “Ferma Vedetelor”, a divorțat de Nouria, însă continuă să se ocupe, ca orice tată devotat, de cei doi copii ai lui, Salma (7 ani) și Darius (17 ani).

Băiatul învață bine, ba chiar participă și la concursuri școlare, iar fiica lui are o mare pasiune, baletul. Zilele trecute, micuța a obținut un premiu important  la “Lebăda de Cristal”, competiție care s-a desfășurat la București, la Palatul Național al Copiilor. Daniel nu-și mai încape în piele de bucurie.

i212-13-vedetete-2-col-fiic.jpg

Salma Iordăchioaie a strălucit la “Lebăda de Cristal”

“Ca orice părinte mă bucur pentru rezultatele fiicei mele. Eu o învăț și îi zic tot timpul că pentru a avea rezultate bune în viață trebuie să muncească și că doar așa o să le aibă! Merge de două ori pe săptămână la antrenament, dar ea îmi dansează în casă în fiecare zi de dimineață până seara”.

i312-13-vedetete-1-col-cove.jpg

Fiul lui Cove merge la cursuri de balet

Şi Cove (43 de ani), prezentatorul emisiunii “Vorbește lumea” (PRO TV), are un băiat balerin, Bogdan Matei (8 ani): “A fost foarte simplu, el a vrut să meargă la balet și la dans contemporan. Se uita, ca orice copil, pe YouTube, la toate videoclipurile și încerca să imite dansatorii. La un moment dat mi-a cerut să meargă la cursuri. Am observat că, din toate activitățile la care l-am dus, chitară, tenis și înot, pe aceasta o făcea cu cea mai mare plăcere și, după ore, repeta și singur. Cred că asta e forma lui de exprimare artistică”, a povestit actorul.

i412-13-vedetete-1-col-cris.jpg

Selena, fata Cristinei Coca, are premii internaționale

Dar cele mai multe premii, naționale și internaționale, le are Selena (9 ani), fiica foștilor matinali de la OTV, Coca Cristina și Claudiu Bogdan: “Selena a obținut primul loc, la «Lebăda de Cristal», s-a calificat la cel mai mare concurs din Europa «Dance Star», care va avea loc în luna mai, în Croația. Face balet de patru ani, joacă și în spectacolele pentru copii de la Opera Română, este eleva profesoarei Magdalena Rovinescu. Are premii naționale și internaționale, mergem cu toții să o susținem, eu, soția, și fiul nostru”, ne-a spus Bogdan.

Loading...