Daniela Crudu, sex la «Burlăcița». Decizia șefilor de la Antena 1

12-13-vedete-buzxczxcrlacita-1_0.jpg

burlacita
Valentin nu s-a tăvălit “degeaba” cu Daniela. Se zvoneşte că a câştigat concursul
Foto: Antena 1

Focoasa Daniela Crudu și-a cam pierdut mințile în brațele finaliștilor din emisiunea ”Burlăcița” (Antena 1), oferindu-le telespectatorilor faze demne de filme deocheate.

Păcătoasa vedetă a explodat audiența cu scenele ei de amor, din piscină, unde s-a bălăcit cu Lucian Albei, dar și din pat, unde s-a hârjonit cu Valentin, pretendentul la inima ei, despre care s-a zvonit deja că ar fi şi câştigat show-ul, a cărui finală va fi duminica aceasta. Dar e clar că bruneta a cam exagerat, din moment ce ora și ziua de difuzare a show-ului au fost schimbate.

Prin urmare, dacă, până recent, Daniela se dezlănțuia la tv miercurea, de la ora 20.30,  săptămâna trecută ea și-a făcut ”numărul” duminică, de la ora 23.00.  

12-13-vedete-burlavcxvcita-2.jpg

S-a hârjonit cu Valentin, în dormitor

 

Loading...
 
 

Citește și

 • daniela

  O cheamă Daniela Crudu, dar prietenii îi spun, simplu, ”Cruduţa”. S-a născut într-un cartier din Ferentari, a fost crescută de tatăl ei, Nelu, devenit ulterior şi el un personaj popular, a iubit cu patimă şi, când se aştepta să fie dusă la altar de fotbalistul Nilă, a aflat că acesta juca la dublu. Daniela n-a mai avut însă timp să plângă în pernă, concentrându-se pe filmările emisiunii ”Burlăciţa”, unde îşi caută jumătatea.

 • daniela crudu racita

  A motivat că a ajuns la spital pentru că îi curgea nasul şi avea deviaţie de sept, însă adevărul este altul! Click! a aflat, în exclusivitate, motivul pentru care bruneta s-a lăsat miercuri pe mâna medicului estetician Vitalie Stan. Într-adevăr, aceasta şi-a micşorat nasul, mai mult dintr-un moft, dar, cel mai important, a scăpat şi de guşa inestetică.

 • daniela crudu radu valcan burlacita

  Daniela Crudu și cei șase pretendenți rămași în cursa pentru inima ei continuă duminică (24 octombrie) seria de întâlniri romantice din Florența. Pe măsură ce finalul emisiunii se apropie, noi arme ies la iveală, iar unele nu se feresc să lovească sub centură.

 • daniela crudu sex salbatic catuse

  Cruduța nu se teme să spună lucrurilor pe nume. Se pare că focoasei brunete îi place să facă sex sălbatic și folosește cătușe în dormitor.

 • cand incepe burlacita

  Veşti bune pentru fanii Danielei Crudu care se întrebau când începe „Burlăciţa”. Mai sunt doar câteva ore până la difuzarea primei ediţii a acestui sezon.

 • daniela crudu

  Deși nu este decât abia la a treia ediție a emisiunii, focoasa brunetă deja a început să se lase cucerită de concurenți. „Burlăcița” face tot posibilul pentru a-i testa pe „pretendenți” și îi trece prin probe de foc, însă, se pare că acestea nu au reprezentat o problemă pentru unul dintre ei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1