Daniel Buzdugan şi Mihai Morar, de 15 ani prieteni şi colegi la radio

14_baza-buzdu-morar.jpg

Buzdu și Morar realizează matinalul „Morning ZU” la Radio ZU

Pe 23 august 2004, Daniel Buzdugan (44 de ani) și Mihai Morar (37 de ani) debutau ca echipă la matinalul „Dimineața DeMentă”, transmis la Radio 21 (redenumit Virgin Radio pe 9 ianuarie 2017 – n.r.). Din 29 septembrie 2008, prezintă matinalul „Morning ZU” la Radio ZU.

„Regele farselor”, Daniel Buzdugan, a absolvit Teatrul la Iași, e căsătorit cu medicul stomatolog Monica și împreună au doi copii, Luca (12 ani) și Maria (10 ani). Fost DJ la Baia Mare și vedetă Antena Stars, Mihai Morar e căsătorit cu Gabriela și au trei fete: gemenele Mara și Cezara (11 ani) și Roua (1 lună). În ziua aniversară, Buzdu și Morar au prezentat la Palatul Snagov o nuntă.

„Mihai și-a amintit că acum 15 ani, pe 23 august, formam echipa de radio Buzdugan și Morar. Am progresat pentru că am rămas împreună. Împreună aduce întotdeauna și progres, și succes, treabă valabilă pentru orice comunitate, familie, țară, clasă, școală, prieteni vechi, loc de muncă etc. Într-o țară unde numai alimentele ambalate rezistă pe termen lung, putem fi un bun exemplu de echipă statornică. Vă mulțumim din inimă că împreună, în fiecare dimineață, facem cel mai tare matinal din România”, a spus Daniel Buzdugan pe rețelele sociale.

Loading...

Citește și

  • Daniel Buzdugan merge la biserică, se roagă și are o legătură strânsă cu Divinitatea

    Daniel Buzdugan este foarte apropiat de biserică. Face parte dintr-o familie de oameni credincioși, iar în copilărie și-a dorit să fie preot. Drumul vieții l-a dus, însă, spre altă direcție. A ajuns vedetă de radio și televiziune, dar asta nu l-a făcut să-și piardă mințile. A păstrat legătura cu Divinitatea și doar Rugăciunea inimii l-a salvat de la moarte de două ori.

  • Mihai Morar își aniversează ziua de naștere duminică, 14 octombrie, prezentatorul tv împlinește 37 de ani. Colegul lui de la radio i-a făcut o urare greu de uitat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1