Daniel Buzdugan, pe patul de spital! Ce a păţit realizatorul

buz.jpg

daniel buzdugan momente cosmar accident
Realizatorul de radio a trecut recent printr-o operaţie dificilă
Foto: Arhivă personală

Îndrăgitul realizator de radio Daniel Buzdugan (41 de ani) a trecut prin momente cumplite, în urmă cu două luni. Daniel Buzdugan a dezvăluit că a fost la un pas de moarte, după un accident casnic.

Invitat în platoul emisiunii "Dincolo de aparenţe", de la Antena Stars, Daniel Buzdugan a mărturisit prin ce sperietură a trecut de curând.

Realizatorul de la Radio Zu a povestit cum, neatent fiind, a căzut în baie şi s-a accidentat serios la un braţ. În cele din urmă, Daniel Buzdugan a scăpat cu mâna fracturată, fiind nevoie să treacă printr-o operaţie foarte dificilă.
"Am fost operat. Patru ore şi jumătate a durat toată intervenţia chirurgicală, dar eu am privit totul pozitiv. În mod normal, eu ar fi trebuit să ridic mâna după 6 luni, dar am reuşit după nici două. Mai mult decât atât, ieri am fost din nou la înot", a povestit Daniel Buzdugan, încă emoţionat, la Antena Stars.

buzdu.jpg

daniel buzdugan momente cosmar accident
Daniel Buzdugan a trecut prin momente de coşmar
Foto: Arhivă personală

 

Mai mult decât atât, Daniel Buzdugan este convins că a fost la un pas să-şi piardă viaţa.

“Doctorul mi-a spus că, la cum am căzut, puteam să fiu poate mort, poate paralizat... Am simţit că Dumnezeu m-a tras de ureche, căci ziua fusesem la mormântul părintelui Arsenie Boca, iar seara, când am ajuns în cameră, am alunecat în baie. Practic a fost scoasă mâna şi mi s-a pus un cui. În concluzie, cu toţii suntem foarte fragili şi putem pierde totul într-o secundă", a spus Daniel Buzdugan la "Dincolo de aparenţe", de la Antena Stars, emisiune prezentată de prezentată de Florentina Fântânaru.

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1