Daniel Buzdugan învaţă să “zboare” la Paris

buzdu_1.jpg

Daniel Buzdugan se află la Paris
Foto: Arhiva personală
Citeste tot despre: 

De câteva zile, Daniel Buzdugan şi colegii lui de la Radio Zu sunt la o conferinţă internaţională despre piaţa radiourilor, ce se desfăşoară în inima Franţei, la Paris.

Însă, cum discursurile de la ,,Radiodays Mondial Conference" nu au fost interminablie, Buzdu a avut timp să se plimbe prin Paris şi să îşi facă de cap.

buzdu_4.jpg

Daniel a încercat să "zboare" în faşa Arcului de Triumf
Foto: Arhiva personală

Cel mai mult a stat în zona Arcului de Triumf, unde a tot încercat “să zboare” din dorinţa de a surprinde imagini cu el în aer. După mai multe salturi, în sfârşit i-a ieşit figura!

Loading...

Citește și

  • daniel buzdugan

    Daniel Buzdugan (41 de ani) e un familist convins, dar nu-i place să se laude cu familia lui. Îi ține cât mai departe de ochii curioșilor pe soția Monica și pe cei doi copii ai săi, Luca (8 ani) și Maria (6 ani). Păcat, pentru că matinalul de la Radio ZU are o familie superbă. Cele mai recente imagini surprinse de fotoreporterii Click! dovedesc ce bine arată soția lui Daniel Buzdugan, pe care omul de radio o iubește de peste 20 de ani.

  • Nu mai e de glumă pentru Daniel Buzgudan şi Mihai Morar. Cei doi sunt acum la mâna judecătorilor, după ce un blog­­ger din Cluj, Radu Valentin Băzăvan, îi acuză că i-au furat poantele. Iar infracţiunea de care îi învinovăţeşte acesta se pedepseşte cu închisoarea!

  • Daniel Buzdugan

    Omul de radio Daniel Buzdugan a trecut, la începutul acestui an, printr-o întâmplare care i-a schimbat percepţia despre viaţă şi l-a făcut să creadă mai mult în divinitate. Totul s-a petrecut la data de 7 ianuarie, chiar în ziua de Sf. Ion.

  • daniel buzdugan clop cioban rol

    Daniel Buzdugan a fost oier pentru o zi! Simpaticul actor, pe care telespectatorii îl pot vedea în fiecare miercuri seară, în cadrul show-ului "Serviciul Român de Comedie – Fan Factory", şi-a descoperit în weekend o nouă pasiune: oieritul!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1