Daniel Buzdugan, de trei ori la Muntele Athos: “Creează dependenţă!”

daniel.jpg

daniel buzdugan muntele athos rugaciuni
Daniel Buzdugan se reculege la Muntele Athos
foto: arhiva personală

Actor, prezentator tv şi realizator de programe radio, Daniel Buzdugan se reculege atunci când timpul îi permite în Grecia. Vedeta duce o viaţă agitată, iar atunci când simte că are nevoie de o oază de linişte merge la Muntele Athos.

Invitatul Florentinei Fântânaru în ediţia de sâmbătă a emisiunii “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars îi va marturisi acesteia că doar în ultimii cinci ani a mers de trei ori în locul sfânt. “Creează dependenţă! La un moment dat, când am ieşit de acolo, aveam senzaţia că dacă m-aş fi putut conecta la o maşină, aveam energie să îi dau curent!”, a mărturist Daniel la emisiune.

daniel_buzdugan.jpg

daniel buzdugan muntele athos rugaciuni
Cunoscutul om de radio este un bărbat credincios
foto: arhiva personală

Întrebat de Florentina când a simţit că îl are pe Dumnezeu alături, Daniel a explicat că de când era bebeluş s-a si,mâit protejat de puetrea divină.  “M-am născut la 7 luni, la doar 1100 de grame, cu şanse mici de a supravieţui. Asta a fost o minune care s-a întâmplat în viaţa noastră!”, a punctat el. Dacă ar alege sau nu calea monahismului, dar şi ce minune ar face, daca i s-ar oferi ocazia, Daniel Buzdugan vorbeşte în Ajunul Floriilor la „Dincolo de aparenţe”.

Loading...

Citește și

  • Mihai Morar, Daniel Buzdugan, radio ZU, scandal rasim, sanctiune, Kamara, Congo

    Nu mai au liniște din 26 mai, de când remarcile rasiste pe care le-au făcut în emisiunea “Morning Zu” au aruncat Internetul în aer. Cei doi realizatori, Mihai Morar (34 de ani) și Daniel Buzdugan (41 de ani), și-au pus țara în cap, dar mai ales pe artiștii de culoare de la noi, din cauza unor comentarii cum rar s-au mai auzit în audiovizual. În direct la Radio ZU, cei doi i-au numit pe fotbaliștii și pe suporterii congolezi, „maimuțe”, “gorilieni”, “cimpanzei”. Solistul Kamara și-a exprimat primul dezgustul.

  • Se încing spiritele între Kamara şi realizatorii Radio ZU Mihai Morar şi Daniel Buzdugan. Deşi la prima vedere conflictul părea încheiat după glumele rasiste, solistul a luat foc după ultimul gest al lui Morar. Acesta din urmă l-a şters din lista de prieteni de pe contul de socializare, iar acest lucru l-a deranjat pe artist.

  • Nu mai e de glumă pentru Daniel Buzgudan şi Mihai Morar. Cei doi sunt acum la mâna judecătorilor, după ce un blog­­ger din Cluj, Radu Valentin Băzăvan, îi acuză că i-au furat poantele. Iar infracţiunea de care îi învinovăţeşte acesta se pedepseşte cu închisoarea!

  • Puși la zidul rușinii după glumițele cu tentă rasistă legate de amicalul România–Congo, reclamați la CNA și în vizorul Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, Buzdugan și Morar și-au pus cenușă-n cap. ”Vom plăti”, a dat asigurări Daniel Buzdugan, contactat de reporterii Adevărul.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1