Dani Oţil, scandalizat de femeile care publică fotografii cu buchete de flori: ”Uite, văcuţelor, ce am primit eu!"

otil.jpg

Dani Oţil

Prezentatorul tv a publicat un mesaj pe Facebook ironic la adresa fetelor care publică fotografii cu buchetele de flori primite cadou.

Dani Oțil este cunoscut pentru faptul că spune lucrurilor pe nume, fără ocolişuri, iar de această dată nu le-a iertat pe cele care îşi arată cadourile pe internet. Prezentatorul a declarat că-şi va deschide o astfel de afacere, deoarece este convins că îi va aduce mult profit.
„Îmi deschid business din ăsta cu trandafiri. Nu o să vând sub o sută la un delivery. În loc de roses in a box o să îi spun „trandafiri la pachet”… Pentru că vor veni la pachet cu două, trei lucruri. Când achiţi, vreau să juri pe ce ai mai scump că anul ăsta îi trimiţi trandafiri unei sigure femei. Vreau să juri că după ce v-aţi t…-o nu îţi muţi tunurile pe alta cu aceeaşi strategie. Promite că nu le duce şoferul tău. Du-le tu. Altfel demonstrezi doar că ai la tine zece milioane şi un singur testicul. Îmi aduc aminte de o doamnă din viaţa mea, care primind din nou un buchet de la un şofer, l-a întrebat pe donatorul de petale dacă poate să facă sex tot cu şoferul… Că el era veşnic prezent :).
Buchetele imense e care le puneţi pe net înseamnă multe: uite, văcuţelor, ce am primit eu şi voi nu. (ah, le ador pe alea de la necunoscuţi cu care totuşi va lăudaţi, deşi ele pot fi de la criminali, violatori, etc. E foarte uşor să trimiţi flori şi din pârnaie)
uite, fostă… Mie mi-a luat în prima lună ce ţie nu ţi-a luat într-o căsnicie întreagă
uite… Cineva face eforturi să mi-o t…ă, şi tot aşa.
Una peste alta, dacă nu sunt de la soţul tău sau de la tac-tu, eu zic că e cam ciudat să postezi câteva zeci de trandafiri. Iar dacă totuşi sunt de la un cicisbel, sper să îi fi luat de la mine… De la „trandafiri la pachet”.
Aş vrea ca atunci când ia cutia cu trandafiri, să jure că nu se dă jos din maşină în benzinărie fără să te întrebe dacă vrei şi tu ceva… Şi pentru că eşti femeie şi nehotărată, deşi ai zis că nu vrei nimic, să îţi ia totuşi o apă plată şi biscuiţi din ăia cu ciocolată de care furi tot timpul de la el… Just in case…”, a scris Dani Oţil pe Facebook.
 

Loading...

Citește și

  • FOTO

    Dani Oțil, jumătate din carismaticul cuplu de televiziune Răzvan și Dani este cunoscut pentru simțul său al umorului, dar și pentru afirmațiile pline de realism pe care le face pe pagina sa personală de Facebook. Prezentatorul nu se ferește să abordeze chestiuni controversate și nu se teme să primească critici.

  • foto

    Dani Oţil este cunoscut pentru glumele pe cale le face în timpul emisiunii matinale pe care o moderează alături de colegul şi prietneul său Răzvan Simion, iar telespectatorii s-au obişnuit să îl vadă în ipostaze comice, pline de umor. Precum orice om, Dani trece şi prin momente în care fericirea sa este umbrită de evenimente mai puţin plăcute. Dani a scris un mesaj emoţionant pe Facebook în care şi-a deschis sufletul în faţa admiratorilor şi a vorbit despre o întâmplare care l-a marcat profund şi l-a făcut să se gândească la lucrurile cu adevărat importante în viaţa unei persoane.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1