Dani Oțil, premiat la gala Tv Mania: "Nu mai e așa valoros"

daaaaaaaa.jpg

Dani Oțil, Neatza cu Răzvan și Dani, Tv Mani, Cea mai bună emisiune de divertisment de zi
Premiul pentru cea mai bună emisiune de divertisment de zi
Foto Instagram

Dani Oțil a fost premiat ieri, 20 noiembrie, la gala Tv Mania pentru cea mai bună emisiune de divertisment de zi și s-a declarat nemulțumit pentru faptul că televiziunea nu mai este așa cum era mai demult.

Emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani a câștigat premiul pentru cea mai bună emisiune de divertisment de zi, iar unul dintre prezentatori nu s-a putut stăpâni și a mărturisit că el nu estea prea încântat de premiu. 

daniiiiii.jpg

Dani Oțil, Neatza cu Răzvan și Dani, Tv Mani, Cea mai bună emisiune de divertisment de zi
Dani Oțil și-a amintit de primul premiu Tv Mania câștigat
Foto Instagram

Acu zece ani luam premiul Tv Mania pentru cel mai bun transfer. S-a dovedit bun… Că de zece ani nu ne-am mai transferat. 

 Pe atunci, era un pic de televiziune la televizor și un pic de circ în ziare. Puteai să le vezi în aceeași sală, chiar pe același rând, pe Marin, Rădulescu, Esca, Berecleanu.

Gala nu începea până nu veneau „fetele de la știri”. Sala de spectacole era plină ochi, iar dacă făceai gălăgie în timpul spectacolului, te „șușuiau” toți. 
 Acum… Avem un pic de circ în ziare… Și mult circ la televizor. În sală… Care nu mai e de spectacole… Se bea și se povestește cu gesturi ample. Vizante acoperă cu greu. 
Am luat un premiu… Dar parcă nu mai e așa valoros… Pentru că nici televiziunea…”, a spus Dani Oțil.

Loading...

Citește și

  • dani otil viata intima marturisiri

    În orice glumă există şi un sâmbure de adevăr, iar dacă am fi să dăm crezare ultimelor declaraţii ale lui Dani Oţil, atunci putem trage concluzia că matinalul nu prea are noroc în dragoste. Deşi este unul dintre cei mai răvniţi burlaci de la noi, prezentatorul a lăsat să se înţeleagă că după despărţirea de Mihaela Rădulescu, care l-a lăsat pentru paraşutistul austriac Felix Baumgartner, viaţa lui intimă a devenit una extrem de monotonă.

  • dani otil, Diana Senteş, iubita, relatie, mihaela radulescu

    Preferă să păstreze discreţia despre viaţa sa personală, însă asta nu înseamnă că nu iubeşte! Click! a aflat că simpaticul „matinal” Dani Oţil se iubeşte cu o brunetă focoasă, care dă lecţii de fitness. ”Suntem la început, este o relaţie normală”, ne-a mărturisit Diana Senteş.