Dani Oţil i-a tras o palmă unei invitate! Cum a reacţionat tânăra

dani_otil.jpg

dani otil palma invitata got-x
Dani Oţil a făcut o glumă pe care nu a gustat-o toată lumea
foto: Click!
Citeste tot despre: 

O tânără invitată „şi-a luat-o” în direct de la Dani Oţil. Vineri dimineaţa (16 octombrie), matinalul a stat de vorba cu trupa Got-X , dar în special a luat-o la întrebări pe reprezentanta sexului frumos a formaţei.

Tânăra i-a răspuns curiozităţilor, însă la finalul discuţiei s-a ales cu o palmă peste faţă. Întrebată cât timp a purtat aparat dentar, detaliu pe care prezentatorul l-a remarcat, aceasta i-a răspuns sincer că a renunţat la dispozitivul medical după trei ani. „În aceşti trei ani, nu te-ai pupat cu nimeni?”, a întrebat prezentatorul.

fata.jpg

dani otil palma invitata got-x
Fata a zâmbit după ce a încasat palma
foto: captură Antena 1

Răspunsul tinerei l-a bulversat pe Dani Oţil care a simţit nevoia să-i aplice o „corecţie” invitatei. Fata a explicat că a fost mai greu să se sărute purtând acel aparat dentar, iar în secunda doi după ce i-a mărturisit prezentatorului că pe atunci avea doar 13 ani, s-a ales cu o palmă peste faţă.

formatie_2011.jpg

dani otil formatie got-x solista
Solista formaţiei purta aparat dentar în 2011 când a mai fost invitată la matinal
foto: captură video

„O să ştii tu acasă despre ce este vorba! De unde era să ştii cum e să te pupi la 13 ani. Îți mai dau una ca să o ai şi pentru drum”, şi-a motivat gestul prezentatorul, sub privirile amuzate  ale colegilor de trupă ai fetei. Dacă ei au zâmbit, unor telespectatori li s-a părut cel puţin deplasat gestul lui Oţil.   

Firmaţia Got-X a fost descoperită în 2006 când membrii trupei aveau între cinci şi zece ani. 

Loading...
 
 

Citește și

  • dani otil accident 150km/ora

    Dani Oțil, unul dintre moderatorii emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, a avut un accident rutier, când conducea cu o viteză de peste 150 de kilometri la oră. Coliziunea a fost înregistrată chiar de camera de filmat de pe bordul mașinii.

  • mihaela radulescu dani otil critici

    Era ultima persoană la care se aştepta să o atace după scandalul de la "Românii au talent". Mihaela Rădulescu încasează lovitură după lovitură după ce şi-a permis să-i spună unei tinere gimnaste că este prea grasă pentru sportul pe care îl practică. Lista celor care au încolţit-o pe jurată s-a mărit cu încă o persoană, iar pe ea apare, culmea, numele fostului ei iubit, Dani Oţil.

  • Dani Otil iubita Miruna Lica

    Relația dintre Dani Oțil (34 de ani) și Mihaela Rădulescu (45 de ani) este istorie! Ea și-a găsit fericirea în brațele lui Felix Baumgartner (45 de ani), un parașutist de Cartea Recordurilor, care s-a aruncat în gol de la 39.000 de metri, iar el pare relaxat alături de colega lui, Miruna Lică (21 de ani).

  • Adio, iubire în pat suspendat! Adio, Mihaela! Dani Oţil vrea să şteargă cu buretele nopţile pline de pasiune pe care le-a trăit alături de Mihaela Rădulescu în garsoniera în care cei doi s-au iubit timp de cinci ani. Dani a scos la vânzare imobilul, cotat pe piaţă la valoarea de 40.000 de euro.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1