Dani Oțil, dat în judecată: ''S-a comportat cu noi de parcă eram gunoaie''

dani-otil.jpg

dani-otil
Dani Oțil prezintă matinalul de la Antena 1

„Gura bate fundul” spune o vorbă românească, iar de acest lucru se va convinge şi Dani Oţil. Iubitul Mihaelei Rădulescu a făcut băşcălie de unii dintre invitaţii săi, ieri, în matinalul de la Antena 1, şi pentru cuvintele nesărate, acesta va fi dat în judecată. Dj Marcous şi Cristina Dicianu se consideră victime.

Ceea ce trebuia să fie o dimineaţă veselă s-a transformat într-una de coşmar. Vinovat de situaţie pare să fie chiar prezentatorul matinalului „’Neatza”, de la Antena 1, Dani Oţil, care s-a cam întrecut în glume şi vorbe mult prea dure la adresa invitaţilor din platou.

Ieri dimineaţă, DJ Marcous şi Cristina Dicianu au fost invitaţi să cânte în premieră single-ul lor intitulat „Suavemente libre”. După ce şi-au făcut reprezentaţia, aceştia, împreună cu dansatoarele lor, au fost luaţi la mişto de iubitul Mihaelei Rădulescu. „Hai, fetelor, că nu avem atâta timp liber la televizor cât vreţi voi! Bă, voi vă drogaţi dimineaţa? Luni? Luni dimineaţa aşa începeţi ziua, drogaţi? Fetelor, da? Ce dracu’, mă, unul nu munceşte astăzi?”, a tunat el. DJ-ul invitat în emisiunea prezentată de Răzvan Simion şi Dani Oţil a fost dezgustat de felul în care l-a tratat iubitul Răduleascăi. „Nu mi se pare normal ce a făcut acest tiriplică cu mintea în batistă. Suntem noi la început de drum, dar nu-l îndreptăţeşte cu nimic să ne jignească. Într-adevăr, ne-a făcut oarecum drogaţi, apoi ne-a zis «Hai, ieşiţi mai repede». După ce am plecat din platou, el a continuat cu colegii săi. S-a comportat cu noi ca şi când am fi fost nişte gunoaie, aşa că pentru asta o să-l dăm în judecată. Martori sunt destui”, a declarat Dj Marcous, pentru ziarul Click!

Loading...
 
 

Citește și