Dana și Bogdan Mara, divorțați, dar împreună de dragul copiilor

Chiar dacă sunt divorțați, când este vorba de copii, Dana și Bogdan Mara pun binele acestora mai presus de orice. Cei doi au lăsat ranchiuna deoparte și își cresc împreună fetița și băiețelul. Cei doi au fost împreună, ca o familie adevărată, la un loc de joacă de fițe din zona de Nord a Capitalei.

Frumoși, eleganți și cu zâmbetul pe buze, alături de gemenii lor Charlenne Marie și Christian Bogdan! Așa s-au prezentat recent Dana și Bogdan Mara la lansarea unui loc de joacă din nordul Capitalei. Nici nu ai fi zis că sunt divorțați.

Lansarea locului de joacă ”Kokos-Fun&Play” din Pipera, a fost o ocazie bună ca Dana și Bogdan să se întâlnească și să socializeze cu prietenii lor. Cei doi au fost însă și extrem de grijulii cu micuții lor, s-au jucat împreună, au râs și s-au comportat ca în vremurile când erau la începutul relației lor. Li s-a putut citi fericirea pe chip, iar copilașii au fost și ei bucuroși alături de părinții lor.  

bogdan-mara-copii.jpg

bogdan mara si copiii
Băgdan mara alături de gemenii Charlenne Marie și Christian Bogdan
foto: Kokos-Fun&Play

 

Dana și Bogdan Mara s-au împăcat de dragul copiilor

Fostul fotbalist și frumoasa blondă s-au separat oficial la notar în urmă cu doi ani, însă după un an au hotărât să se împace de dragul copiilor pe care îi au împreună, dar și al celor 15 ani de când formează un cuplu.

 

Citește și:

Amanta lui Bogdan Mara are un divorţ cu probleme

Viața dublă a lui Bogdan Mara, cu soția și amanta

Loading...

Citește și

  • Telenovelă fără sfârşit în cazul lui Bogdan Mara (38 de ani). Fostul fotbalist a divorţat pentru amanta Aura (35 de ani) – măritată şi ea - dar după nici două luni a revenit în braţele soţiei, Dana (45 de ani). Bogdan ne-a recunoscut că s-a întors în căminul conjugal în luna septembrie, dar se pare că îi este greu să se ”rupă” de amantă! Altfel nu ne explicăm ipostazele în care au fost surprinşi de fotoreporterii Click! cei doi, teoretic foşti iubiţi.

  • Trei luni! Atât a durat separarea oficială dintre Bogdan Mara (39 de ani) şi Daniela (45 de ani), femeia cu care îi are pe gemenii Charlenne Marie şi Christian Bogdan. Fostul fotbalist divorţase pentru a începe o nouă viaţă alături de Aura, tânăra cu care avea o relaţie extraconjugală de aproape un an. Lucrurile nu par însă să fi mers prea bine.