Dana Săvuică: "Sunt blondă, apetisantă, arabilor le place genul ăsta"

10-11-vedete-2-col-dana-savuica.jpg

Dana Savuică a ieşit la film, alături de fiica ei, Julie
Citeste tot despre: 

Zilele trecute ne-a trecut pe la urechi un zvon, şi anume că Dana Săvuică (48 de ani) a primit o ofertă greu de refuzat. Ea va pleca în Dubai, cu o sumă modică, cu care trebuie să se descurce timp de patru zile.

Înainte de a pleca, ne-am întâlnit cu ea la avanpremiera filmului „Spionul care mi-a dat papucii”, şi am tras-o de limbă despre noul proiect. „Am mai fost în Dubai, în 1991, când ne-a dus Zina Dumitrescu la nişte prezentări de modă. De data aceasta am primit această provocare, de a avea la mine 4000 de dirhami, adică 950 de euro. Din care 350 de euro au fost biletele de avion. 136 m-a costat hotelul pentru 4 nopţi. Trebuie să merg singură şi nu voi fi ajutată de nimeni, însă voi fi filmată de departe. Mi-am drămuit fiecare bănuţ pentru obiectivele turistice”, ne-a spus Săvuică.

Am vrut să mai aflăm de ce a acceptat această “excursie”. “Mi-a plăcut provocarea. Nu mi-e teamă de nimic. Pe de altă parte, sunt femeie, blondă, destul de apetisantă, am forme şi ştiu că arabilor le place genul ăsta”, ne-a mai spus Dana, care îşi va posta întreaga aventură pe Facebook. 

 

loading...
Loading...